Moje Audi Biturbo Quattro CUDO! Warte obejrzenia
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
eee chłopaki to jest jakaś ściema ktoregoś z moderatorów moim zdaniem .. to chyba frano se jaja robi bo znając go to już dawno by coś napisał, dziwi mnie ta cisza z jego strony hehehe zastanawiam sie tylko kto zdobedzie nagrode szmira roku 2007 edzio czy hotrod ... zamykajcie ten temat, nie ma co smiecić.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Panowie sami przeczytajcie posty kolegi Edzia :mrgreen:
tylko ze zrozumieniem, kolego masz cos kolwiek pojęcia o mechanice ? nie uznajesz gazu tak jak napisales i dlatego go nie posiadasz a ciekawe czy wsadziłbys go do swojego diesla ABK :mrgreen: :mrgreen: albo sobie jaja z nas robisz albo naprawde miałes tak straszne dziecinstwo przeciez to jest nie mozliwe wszystko co piszesz jest jakims absurdem. sory ale nie da sie tego inaczej okreslic ... to jest prowokacja.. pewnie ktos sobie z nas jaja Panowie robi :!:
tylko ze zrozumieniem, kolego masz cos kolwiek pojęcia o mechanice ? nie uznajesz gazu tak jak napisales i dlatego go nie posiadasz a ciekawe czy wsadziłbys go do swojego diesla ABK :mrgreen: :mrgreen: albo sobie jaja z nas robisz albo naprawde miałes tak straszne dziecinstwo przeciez to jest nie mozliwe wszystko co piszesz jest jakims absurdem. sory ale nie da sie tego inaczej okreslic ... to jest prowokacja.. pewnie ktos sobie z nas jaja Panowie robi :!:
jak chcesz więcej to ci wyśleRadek5V pisze:Foty z pierwszej strony chyba zniknęły ale na szczęście udało mi się skopiować wnętrze i wrzuciłem sobie na pulpit... :mrgreen:
[ Dodano: 2007-12-28, 22:41 ]
ciesze sie że komus się podoba moje autoRadek5V pisze:Foty z pierwszej strony chyba zniknęły ale na szczęście udało mi się skopiować wnętrze i wrzuciłem sobie na pulpit... :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A