Moja Czarna Mamba
-
- Forum Audi 80
Borbet dziekuje za zaproszenie na zlot, ten pomine ale jak bedzie w kwietniu - maju (majowka napewno) to przyjade z checia. Teraz nie mam czego pokazac bo autko brudne (nie myje czesto w zimie hehe), a na feleczkach stalowych to tak standardowo ono wyglada i nie ma zbytnio co pokazywac A do kwietnia - maja cos moze eszcze POREZAM w Niuńce
mellow_pak większość z nas na SPOTkaniu będzie w zimowych wersjach.
Ale to nie przeszkadza żeby się spotkać i pogadać a może ktoś Ci coś podpowie :mrgreen:
Stary nie krępuj się a wydaje mi się że z Będzina jesteś to nie masz daleko 8-)
Niunia super. Kolorek mam podobny tylko się tak nie błyszczy :mrgreen:
Ale to nie przeszkadza żeby się spotkać i pogadać a może ktoś Ci coś podpowie :mrgreen:
Stary nie krępuj się a wydaje mi się że z Będzina jesteś to nie masz daleko 8-)
Niunia super. Kolorek mam podobny tylko się tak nie błyszczy :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Chcialbym sie dowiedziec od prawdziwych maniakow Audi 80 czym dokladnie charakteryzowala sie wersja DESIGN (ktora posiadam) produkowana z tego co wiem tylko na rynek belgijski.
Czytalem kiedys taki text ze ponoc jest w niej zamontowany wiekszy zbiornik paliwa 80 litrowy, lepsze siedzenia - bardzije komfortowe i sluzyla glownie jako limuzyna dla zamozniejszych. Jesli ktos cos wie na ten temat jakie dokladne powinno byc w tym aucie wyposazenie to prosze o wypowiedz
Czytalem kiedys taki text ze ponoc jest w niej zamontowany wiekszy zbiornik paliwa 80 litrowy, lepsze siedzenia - bardzije komfortowe i sluzyla glownie jako limuzyna dla zamozniejszych. Jesli ktos cos wie na ten temat jakie dokladne powinno byc w tym aucie wyposazenie to prosze o wypowiedz
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80