Audi Coupe...Typ 85 by Bloku
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
K2 pisze:Fajny raritat Ci sie trafił... tylne czarne lampki Frankani by sie faktycznie przydały (niebyło czegoś takiego jak treser czy black hella to tego modelu ) ale niestety towar mocno deficytowy...
No ostanio widziałem na Coupetce tresera, a hella myślałem że robi do nich skoro do B3 i B4 sa :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Bloku, pomysł jest bardzo dobry, sam założyłem identyczne listwy w coupecie mojego starego 2 lata temu . Pomysł dobry troche gorzej z wykonaniem... Wg mnie dałeś za szerokie te listwy, przez co wygląda to teraz strasznie ciężko i nieco barokowo :roll: Załóż węższe listwy i zobaczysz że bedzie dużo lepiej Poniżej fotka jak to wygląda na naszej Coupecie :
wg. mnie bez tych listw auto wyglądało tragicznie, i czegoś brakowało na tym grillu.. A teraz wygląda troche jak Audi 200 typ44 ...
z tego co pamietam ta listwa miała szerokość taką jak krawędź brewki nad lampą.. 5 lub 7mm. jak chcesz to moge Ci dokładnie zmierzyć. Fajny efekt dało by jeszcze pomalowanie środków lamp na czarno, tj zmniejszyło by je wizualnie.
No co do tego to chyba nie ma nikt wątpliwości... 8-)
wg. mnie bez tych listw auto wyglądało tragicznie, i czegoś brakowało na tym grillu.. A teraz wygląda troche jak Audi 200 typ44 ...
z tego co pamietam ta listwa miała szerokość taką jak krawędź brewki nad lampą.. 5 lub 7mm. jak chcesz to moge Ci dokładnie zmierzyć. Fajny efekt dało by jeszcze pomalowanie środków lamp na czarno, tj zmniejszyło by je wizualnie.
Ale, nie ma co ukrywać, że najlepiej wygląda na Coupe sprzed 85r. ... hehe
No co do tego to chyba nie ma nikt wątpliwości... 8-)
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Co do listewe to sa to 9mm i są szersze niz w poprzedniku. tam trochę brakowało i odsłaniało a były to 6 mm więc wydawało mi się że te będą okey. Ale masz rację. Te są kiepsko zamontowane bo miały byc tylko przymiarką. Więc jak przyjdzie cieplej to 6mm w ręke i będzie miodzio. Coprawda przyznam że u Ciebie jest o tyle lepiej że masz srebrne autko a u mnie jest ciemny kolor to też swoje robi.