Chciałem Wam przedstawić mój samochodzik :mrgreen: Jest nim Audi 80 B4 93r z jednym z lepszych w historii marki poczciwym silnikiem 1,9 tdi. Samochód kupiony w fajnym stanie i z każdym kolejnym dniem spędzonym u mnie wygląda coraz lepiej
Wyposażenie: wspomaganie kierownicy, centralny zamek, abs, obrotomierz elektryczna regulacja reflektorów, 4x el szyby el i grzane lusterka szyberdach 6 głośników lato 16" Compi zima 15" 10 ramienne podświetlane rączki
Zrobiłem/ wymieniłem: wyprałem tapicerkę i ogarnąłem wnętrze wszystkie filtry, zrobiłem rozrząd i powymieniałem płyny ekspluatacyjne, uszczelniłem pompę wtryskową, popracowałem trochę przy zawieszeniu, dokupiłem ori stalówki + kołpaki A4B5 15 na zime, dokupiłem Ronal Votex 16' 7J (competition) lato doszedł przedni zderzak z coupe z pełnym pakietem oświetlenia, lampy zespolone z VKI tylne lampy Tresery, przepolerowałem kraniki wydechu,
W planach do zrobienia:
lotka od Compi - Zrobione Pomalowanie całego Auta sofcik Jakieś inne alu Tylny zderzak Compi/S2 Soczewki Ogarnięcie wnętrza Kierownica coupe/S2
Fotki zaraz po kupnie
Po ponad dwóch latach od zakupu. Auto przeszło sporo modyfikacji wizualnych i obecnie wygląda tak
Mała aktualizacja Październik 2017
Winter Setup
Dziękuje Mqrtinq, za wiarę , i pomoc w dążeniu do Celu !!
Zapraszam do komentowania i oceniania Pozdrawiam wszystkich audimaniaków
Ostatnio zmieniony 29 paź 2017, 10:11 przez Siwy5225, łącznie zmieniany 8 razy.
aluminium pisze:Kawał dobrej roboty jakieś plany na najbliższe mody?
aluminium, Plan na najbliższe mody , wsadzić kierownice od S2 ewentualnie wyrezać grill , przez zimę chciałbym ogarnąć zderzak na tył , co by na wiosnę oddać w łapki lakiernika