Zobaczymy jak do soboty mu to wyjdzie i potem na myjni jakie bedzie kropelkowanie
Na wiosne i Sedana Twojego ogarnie się konkretnie kosmetykami , a jest w czym przebierać
Dziś Listonosz dostarczył :
Ecu 16 bit od Munior'a ,
Kierunkowskazy i halogeny pod listwy V6.
Zaciski pod wentylowane tarcze
Krzysiek 84, piękny po prostu piękny
Mam się na kim wzorować
Co prawda u mnie tak szybko mody nie idą ale robię co mogę
Będę z niecierpliwością czekał na kolejne mody
d4wid95 pisze:Ładny ten Twój avancik Krzychu . Z pewnością trafił w dobre ręce .
Wczoraj miałeś okazję zobaczyć , jak za takie pieniądze , to nie ma tragedii jeszcze
Luka82 pisze:Krzysiek 84, piękny po prostu piękny
Mam się na kim wzorować
Co prawda u mnie tak szybko mody nie idą ale robię co mogę
Będę z niecierpliwością czekał na kolejne mody
Tu za dużo dziać się nie będzie w temacie , delikatnie trochę upiekszyć i wystarczy ,
Przy sedanie trochę więcej zabawy bedzie
Dziś dzień wolny był od pracy , więc zamontowałem listwy V6 , halogeny i kierunkowskazy.
Zamówione już zostały przekaźniki , do przeróbki przednich świateł , by odciążyć trochę manetkę i poprawić jakość światła
no proszę, kliknęło mi się z posta o moim motorku i wpadłem oto na całkiem fajnego Avanta. Zawsze najbardziej w tych autach podoba mi się przód z kierunkowskazami w zderzaku od V6. Też tak chciałem, ale na razie zakończyło się na kierunkowskazach pomarańczowych od B3 z przodu i z tyłu
Sagitari, Z czasem zawsze można dołożyć listwy i kierunkowskazy.
Niedawno został wymieniony olej w skrzyni biegów , bo trójka zaczęła trochę szwankować , po wymianie jest lepiej , ale to jeszcze nie to.
Zobaczymy jak bedzie wiosną , jesli nie poprawi się , to pewnie skrzynia będzie do wymiany.
Ostatnio lekki przypał był z paliwem Verva ON , po zatankowaniu i pozostawieniu auta na parkingu pod zakładem pracy na 8 godzin , to podczas powrotu do domu zaczęło łapać paliwo ,
Ale zrobiło się w garażu mix'a benzyny z depresatorem i olejem 2T.
Pojeździło sie trochę w koło komina by rozmieszało się to , paliwo ogrzało się z tym z powrotu z pompy i jak narazie jest dobrze
Mateusz_175 pisze:Po obejrzeniu kilku filmików na YT z testem paliw stwierdziłem, że nie będę przepłacał za Vervę nawet w CR jak dla mnie strata kasy
Ostatnio zatankowałem sedana na prywatnej stacji arktycznym ON , niby do -40 wytrzymuje , póki co jest dobrze , ale mrozów już dużych nie ma.
Jakie masz skrzynie w swoich 1Z ? Tam wchodzi około 3l oliwy ?
W sedanie BAA
w avancie jeszcze jak narazie CVC.
ponad 2,5 litra weszło.
Myślałem , że jak kupię 5 litrów to starczy na dwie skrznie , ale niestety nie.
A wszędzie piszą 2,25 litra wchodzi.