..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Widać iż kolega został ostro zjechany i bardzo dobrze 8-)marcin_pawelec pisze:po co Ci to wszystko?? Ja kupiłem S2 z silnikiem 2.8 v6. Zmieniłem na 2.0 z gazem. Jeżdże tak samo, ale o wiele taniej. Zamieniłem zespolone lampy na zwykłe z kierunkami... A taki zewnętrzny tuning...hehe brak mi słów;P Zamiast tego uzbieraj kasy na cos lepszego:) pozdro
Tolerujemy wszystko oprócz Tego typu wypowiedzi " jeżeli nie masz nic stosownego do powiedzenia to nie gadaj"
A tak dla zaspokojenia ciekawości kolegi " po co ci to wszystko" odpowiem krótko Po jajco <lol>
Koleś po prostu założył konto po ty by robić takie głupie rzeczy ( No nie dziwie się jego tok myślenia jak na jego wiek powinien być trochę wyższy no ale cuż) :lol:
Jak to Duo napisał " Fura jest Niezła i Turla Fele "
Ale miałeś pokazać nowe foty a gdzie one są :?: :?: 8-)
grinch miałem modzić ale sie okazało, że jeszcze jeden gadżet dojedzie na dniach związany tematycznie dlatego uznałem, że poczekam bo nie chce kręcić tych samych śrubek kilka razy ... ale mi sie udało być tajemniczym <mikolaj>grinch pisze:Jak to Duo napisał " Fura jest Niezła i Turla Fele "
Ale miałeś pokazać nowe foty a gdzie one są :?: :?: 8-)
bądź cierpliwy przyjacielu
Ostatnio zmieniony 02 sty 2008, 15:38 przez duo, łącznie zmieniany 4 razy.
No to czekam :mrgreen:duo pisze:
grinch miałem modzić ale sie okazało, że jeszcze jeden gadżet dojedzie na dniach związany tematycznie dlatego uznałem, że poczekam bo nie chce kręcić tych samych śrubek kilka razy ... ale mi sie udało być tajemniczym <mikolaj>
bądź cierpliwy przyjacielu
A tak wogóle to wybieram razem z tatą na ten Zlocik o którym jest głośno PKA80 ten co ma być niby koło Legionowa
Więc mam nadzieję iż zlocik wypali i że razem osobiście tam sobie pogadamy Przyjacielu