[B4]moja biala niunia..
[B4]moja biala niunia..
witam wszystkich..
jakis czas temu prezentowalem juz swoja audiczke..ale, ze od tamtego czasu dosyc duzo sie zmienilo chcialem Wam ja zaprezentowac jeszcze raz..mysle,ze zmiany poszly na plus..
mam ja od pol roku..wiec jeszcze dluuga droga przede mna..
jak narazie:
dolozylem felunek KEI 215/45/17, spojler na bagaznik, wywalilem katalizator i dolozylem REMUSA(fajlnie buczy :mrgreen: )rolete z tylu, gril metalowy(chce jeszcze przelozyc znaczek ze starego, bo OOOO bardzo ladnie sie prezentuja :mrgreen: ) troche audio: wzmak KENWOOD 600W + ALPINE, z tylu jakies glosniczki NO NAME ale graja szokujaco dobrze..pod szyba z przodu gwizdki LANZAR 200W i standard NOKIA. Caloscia rzadzi SONY CDX-GT300 ogolny efekt jest bardzo dobry..z innych przerobek: diody w klamkach i w lampce w podsufitce, bialy mieszek wlasniej roboty, naklejki na drzwiach..
w kolejce czeka zawieszenie..gleba musi byc.. :mrgreen: , zderzaki przod cabrio tyl competition, lampy zespolone(najchetniej soczewki..) no i wszystko co mi przyjdzie jeszcze w miedzy czasie do glowy..
zapraszam do oceniania, podziwiania, komentowania i krytykowania..
http://hubertcik.fotosik.pl/albumy/315517.html
a tutaj starsze fotki..
http://hubertcik.fotosik.pl/albumy/230689.html
POzdRO
jakis czas temu prezentowalem juz swoja audiczke..ale, ze od tamtego czasu dosyc duzo sie zmienilo chcialem Wam ja zaprezentowac jeszcze raz..mysle,ze zmiany poszly na plus..
mam ja od pol roku..wiec jeszcze dluuga droga przede mna..
jak narazie:
dolozylem felunek KEI 215/45/17, spojler na bagaznik, wywalilem katalizator i dolozylem REMUSA(fajlnie buczy :mrgreen: )rolete z tylu, gril metalowy(chce jeszcze przelozyc znaczek ze starego, bo OOOO bardzo ladnie sie prezentuja :mrgreen: ) troche audio: wzmak KENWOOD 600W + ALPINE, z tylu jakies glosniczki NO NAME ale graja szokujaco dobrze..pod szyba z przodu gwizdki LANZAR 200W i standard NOKIA. Caloscia rzadzi SONY CDX-GT300 ogolny efekt jest bardzo dobry..z innych przerobek: diody w klamkach i w lampce w podsufitce, bialy mieszek wlasniej roboty, naklejki na drzwiach..
w kolejce czeka zawieszenie..gleba musi byc.. :mrgreen: , zderzaki przod cabrio tyl competition, lampy zespolone(najchetniej soczewki..) no i wszystko co mi przyjdzie jeszcze w miedzy czasie do glowy..
zapraszam do oceniania, podziwiania, komentowania i krytykowania..
http://hubertcik.fotosik.pl/albumy/315517.html
a tutaj starsze fotki..
http://hubertcik.fotosik.pl/albumy/230689.html
POzdRO
piekna ta Twoja niunia <ok> felgi rewelacja, kolorek tez niczego sobie, i zafascynowanie sprzetem audio!!! gratuluje <ok> aczkolwiek na moje oko ten spojler nie pasuje- sam mialem taki i od razu go wykrecilem-nie pasowal do mojej b4, ale to tylko moje zdanie... POZDRAWIAM i powodzenia w dalszych modach <ok>
naprawde wyroznia sie z posrod innych samochodow na ulicach..malo jest osob ktore chociaz na chwile nie zawiesza oka.. :mrgreen: dzieki MICHAL200
Ostatnio zmieniony 04 sty 2008, 01:25 przez hubertcik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Re: [B4]moja biala niunia..
Bardzo ładna Niunia! fajnie się prezentuje.
Pozdrawiam
szkodnik
Zainteresowały mnie te gadzety. Czy jestes w stanie napisac jak co z czym lub ewentualnie jakies fotostory???hubertcik pisze:..z innych przerobek: diody w klamkach i w lampce w podsufitce,
POzdRO
Pozdrawiam
szkodnik
no coz poradzic..tak tez bywa..na zywo nie widac roznicy..marcinelk13 pisze:tyle że tylne lewe drzwi różnią się od całości !
dokladnie...hehemaniek75 pisze:Z resztą co tu dużo gadac, białe jest piekne
przerabial nie bede..bo do PL raczej nie wracam..no chyba, ze na wakacje..willi pisze:ps. będziesz go przerabiał na polaka?
jutro moge Ci wszystko opisac dokladnie..fotek nie mam niestety..jest z tym troche zabawy..ale efekt koncowy jest extra.. :mrgreen:szkodnik pisze:Zainteresowały mnie te gadzety. Czy jestes w stanie napisac jak co z czym lub ewentualnie jakies fotostory???
felunek masz elegancki..a po polerce bedzie jeszcze lepiej..no i gleba..wlasnie to na co czekam.. :mrgreen: co do tego spojlerka..hmmm bez niego tez bardzo ladnie wyglada..ale on dodaje troche agresywnosci.. :evil:Metal pisze:i biała tak jak moja ale ja też niedlugo ruszam z pracami najpierw polecą felgi do polerowania aha i tez mi ten spojlerek nie pasuje ale to nie mi ma sie podobac tylko Tobie
dzieki za komenty..
POzdRO