Moje audi 80 b3 [1.6 TD]
Moje audi 80 b3 [1.6 TD]
Moje audi!krotki opis: silnik 1.6 td , rok 87/ skladak 95 , przebieg 270000 , no niestety to juz duzo kilometrow ale ja sie nie martwie poniewarz to disel i jeszcze po kapitalce bo zatarlem spalanie 6 litrow , spojler , alufelgi ,szyber dach :mrgreen:niestety po wypadku ! mialem mowiac szczerze pecha bo rozbilem ja na 2 dzien jak ja kupilem ale naszczescie NIE z miojej winy szybciutko pomalowalem i w droge:). dolacze foto po wypoadku! auto niestety nie posiada zadnej elektryki !!co jeszcze silnik zostal zmieniony (poprzedni wlasciciel) z 1.8 benzyna na tego diselka wszystko przypasowalo nawet skrzynia z benzyniaka!! nie zmienialem bo dobrze idzie na tej skrzyni tu by mozna duzo pisac bo audi to audi!! ja jestem bardzo zadowolony z tego autka i nie zamierzam narazie zmieniac go ,no w przyslosci na A4 :lol: POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony 06 mar 2007, 22:46 przez florian, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Wielkie dzieki za opinie :mrgreen: a co do wypadku to - skrzyzowanie nieoznakowane! gosciu pedzil taryfiarz i mnie nie puscil!!moje szczescie ze jestem lakiernikiem i wiem jak to jest teraz zrobione !!bo sam robilem POZDRO audi rulezz
Ostatnio zmieniony 12 lut 2007, 20:32 przez florian, łącznie zmieniany 1 raz.
witam!! dodalem dzis kilka nowych fotek audiczki mojej no nietety na stalowych (a moze i stety) bo zima :mrgreen: i dodalem pare nowych bajerow jak tuba "magnat 350w" , wzmacniacz "blaukpunkt 750 w" 4 kanalowa - polecam naprawde warto no i jak widac cb radio :mrgreen: dobra rzecz precz mandatom :evil: pozdro
-
- Forum Audi 80