[ moja czerwona strzała B3] nowe zdjęcia strona 2
[ moja czerwona strzała B3] nowe zdjęcia strona 2
Witam
chciałem pochwalic się moją czerwoną 80
chciałem pochwalic się moją czerwoną 80
Ostatnio zmieniony 06 sty 2008, 23:44 przez popomen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
bardzo ladna B3..tylko az sie prosi o porzadna kapiel.. ale wiadomo co sie dzieje teraz na ulicach..jeszcze z myjni nie wyjedziesz, a juz to samo.. :-x moze napiszesz dwa slowa o swojej kobitce..ile ja masz..przebieg..itd itp...
ogolnie bardzo ladna..tylko zderzaki az sie prosza o kolor.. i kapcuszki jakies.. :mrgreen:
POzdRO
ogolnie bardzo ladna..tylko zderzaki az sie prosza o kolor.. i kapcuszki jakies.. :mrgreen:
POzdRO
witam dzięki za komentarze. A więc tak autko kupiłem 3 miesiące temu silnik 1,8 NE z gazem , przed kupnem szukałem astry w kombi ale przypadkiem po długich poszukiwaniach znalazłem tą piękną audiczkę która stała za moim blokiem, pierwsza przejażdzka i już wiedziałem ze musi byc moja i tak oto jestem szczęśliwym posiadaczem audi jak do tej pory wstawiłem białe kierunki, wypolerowałem całą karoserię ale zima zepsuła efekt i jestem na etapie szukania felg jak na razie to będzie wszystko co do niej włożę gdyż mam jeszcze jedną skarbonkę a jest to golf 1 którego zaczynam składac i zostanie w rodzinie jako klasyk to takie małe hobby. Jak zrobię więcej czystych zdjęc to wstawię
pozdrawiam
pozdrawiam