[B4 NG] moja audiczka
- Daniello85
- Audi 80 Klub
No witam Fajniutkie autko kupiłeś <bravo> <:P> Kolorek moje marzenie 8-)
Ten duperel na nadkolach to stanowczo do ściągniecia A dystanse wywal i po problemie, ja mam też 17-tki i to 225/45 i Są zrównane równo z karoserią. Te nakładki to (nie jestem pewien) powinny byc klejone na coś w rodzaju taśmy dwustronnej tak jak znaczki i emblematy do karoserii. Poszukaj po allegro tam takie pierdoły napewno beda i opis montarzu. Na wiosnę to jakoś trzeba się znowu zjechac ,jak myślisz?
Ten duperel na nadkolach to stanowczo do ściągniecia A dystanse wywal i po problemie, ja mam też 17-tki i to 225/45 i Są zrównane równo z karoserią. Te nakładki to (nie jestem pewien) powinny byc klejone na coś w rodzaju taśmy dwustronnej tak jak znaczki i emblematy do karoserii. Poszukaj po allegro tam takie pierdoły napewno beda i opis montarzu. Na wiosnę to jakoś trzeba się znowu zjechac ,jak myślisz?
mi tez sie bardzo podoba , a te nakladki na 100% beda usuniete :lol: dystanse pewnie tez a panowie podałem w pierwszym poscie ze mam fele 215/45/17 a mam 215/40/17 :oops:maniek75 pisze:No witam Fajniutkie autko kupiłeś <bravo> <:P> Kolorek moje marzenie 8-)
[ Dodano: 2008-01-07, 21:30 ]
Na wiosnę to jakoś trzeba się znowu zjechac ,jak myślisz?[/quote]
jestem za kiedy i gdzie to jeszcze sie dogadamy <ok>
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Sprawdz jeszcze szerokość felg bo występowały RH phonix 17stki o szerokości 8 jak i 9cali, moze masz te szersze :roll: Natomiast ET obie szerokości miały 35. Tak jak wspomniał ponczo mam takie same, szerokość 8, dystansów jeszcze brak i nic nie wystaje, odnośnie felg to widze że twoich poprzedni właściciel nie szanował :evil: , są troszke sfatygowane na rantach. Zespolonych lamp nie zakładasz> bo widzę 4 kierunki I napisz jak z zawieszeniem bo wydaję sie niższe :roll: Za to skórka miodzio wygląda jak żywa :lol:
wiec tak,autko jest obnizone ,wydaje mi sie ze sporo bo juz pare razy przychaczylem nie wiem ile poniewaz był tak sprowadzony z Niemiec :!: widzisz cztery kierunki ale na dole trzeba jeszcze wszystko podłączyc :roll: Jesli chodzi o dystanse to ich nie sciagne poniwaz rozstaw felg jest inny :evil: własnie dzwonilem do bylego wlasciciela i on tak mi powiedział fela z przodu 205/40/17 tył 215/40/17 :roll:hołard pisze:Sprawdz jeszcze szerokość felg bo występowały RH phonix 17stki o szerokości 8 jak i 9cali, moze masz te szersze :roll: Natomiast ET obie szerokości miały 35. Tak jak wspomniał ponczo mam takie same, szerokość 8, dystansów jeszcze brak i nic nie wystaje, odnośnie felg to widze że twoich poprzedni właściciel nie szanował :evil: , są troszke sfatygowane na rantach. Zespolonych lamp nie zakładasz> bo widzę 4 kierunki I napisz jak z zawieszeniem bo wydaję sie niższe :roll: Za to skórka miodzio wygląda jak żywa :lol:
- kontestator
- Forum Audi 80
o to chodzi kolego ze audi ma rozstaw chyba 4x108 a te fele maja inny rozstaw nawet nie wiem jaki:-/ a dystanse sa załozone co maja wlasnie 4x108 i wtedy ta fela pasujemaniek75 pisze:Weź w jakiś wolny dzień pościągaj te dystanse i zobaczysz jak to bedzie wygladac.
O co chodzi z tym rozstawem felg? Jedna jest głębsza a druga nie, coś nie kumam za bardo :roll:
A ile ci wystaje za nadkola,jak byś sreberka pościągał?
[ Dodano: 2008-01-09, 17:51 ]
w tej chwili dystanse sa sciagniete bo stoi na stalowych felach,zakladam je w tedy kiedy alu, bo tylko tak te felgi pasuja :evil: