B3 AMERYKANKA odkopane po roku ;)
- kontestator
- Forum Audi 80
deska rozdzielcza wypas <ok>
daj spokuj z wymianą na 2,6 V6 kup 2,3 20V podziekujesz mi pozniej
[ Dodano: 2008-01-09, 16:10 ]
daj spokuj z wymianą na 2,6 V6 kup 2,3 20V podziekujesz mi pozniej
[ Dodano: 2008-01-09, 16:10 ]
musi ładnie ocierać o nadkolaSeMeN pisze:[url=http://img84.imageshack.us/img84/6407/dsc03489zu8.th.jpg]Obrazek[/URL]
Wszystko robie sam. Nikt mi nie pomaga technicznie ani finansowo :mrgreen:
Nic nie obciera, ja na tej fotce widze, że tam nawet zapałka sie nie prześliźnie :mrgreen:SeMeN pisze:[url=http://img84.imageshack.us/img84/6407/dsc03489zu8.th.jpg]Obrazek[/URL]
Wszystko robie sam. Nikt mi nie pomaga technicznie ani finansowo :mrgreen:
Gdyby bylo to zawieszenie oryginalne to napewno by tarlo. Teraz jest naprawde twarde FK. Nie ukrywam ze jak sie jedzie po dziurach itp to cos tam obetrze ale jesli chodzi o jazde to jezdzi mi sie na nich tak samo jak na 17" ktore bylo pokazane na pierwszej stronie. Jesli chodzi o wyglad jak dla mnie te kla troszke za masywne jak na B3. Zdecydowanie lepiej wygladaly by na B4.
- kontestator
- Forum Audi 80
no jak dla mnie to troszeczkę hardkor z tym zawieszeniem... a tak pozatym to spoko wygląda... wróce do tego zawieszenia jak pozwolisz... jak zrobiłeś tą Perełkę na pokaz to ok... super... ale piszesz ze jezdzisz Nia na codzień... to współczuję... ale to kwestia gustu... Pozdrawiam i życzę powodzenia przy dalszym upiękrzaniu jak takie planujesz... :->
Robie tym samochodem ok 9tys KM na miesiąc. Zeby było mało jezdze z przyczepą 4 razy w miesiacu trasy po 1800km. Niestety na tych kołach nie bede mogl sobie pozwolic na taka jazde. Beda to kola "wyjsciowe" Np na zloty spoty i inne przyjemnosci No chyba ze je sprzedam to poszukam wymarzonych BBS RS w 16". Czyli kompromis miedzy komfortem a wygladem.
Jezdziles kiedys Audi B3 na 18x8?kontestator pisze:nie ociera? widocznie tak równomiernie i jednostajnie trze ze myślisz ze to opony tak szumią ;p
Wydaje mi sie ze nie.
Przejedz sie i wtedy sie wypowiedz .
Nie jestem az tak ograniczony zeby nie rozroznic tarcia od szumu, bo troche kolek przelecialo mi przez rece.
Kółka przyciaraja na dziurach z tyłu, ale nie o ranty nadkoli tylko o naroznik zderzaka (na 17" mialem tak samo) ale spokojnie mozna z tym jezdzic.
Z przodu moze przytrzec tez na dziurach ale przy skerconych kolach (jezdzilem na nich z 4dni i raz mi sie zdarzylo) Nie przyciera mocniej bo skok przedniego amortyzatora to max 8mm.
Na kolach bede mogl smialo sie poruszac ale bede musial przerejestrowac Audi na WGR z FZA bo wrazie zabrania mi dowodu rej tutaj przez niebieskich bede musial leciec 500km po dowod rejestracyjny w wydziale kom w Żarach :mrgreen:
PACE
No no , przeróbki w moim guście
Fajnie sie prezentuje, co prawda aktualne felgi jakoś mi nie leżą ale mam nadziej że dopniesz swego i zdobędziesz RS-y Sam też choruje na te właśnie felgi. Wg. mnie fajnie by tu pasowały jeszcze fele schmidt TH line 16' tylko wiadomo ile one kosztują.. :-| Swoją drogą to patrząc na fotki to faktycznie ciężko uwierzyć że to auto jest w stanie poruszać sie na tych 18' felgach . Acha no i haka bym sie pozbył bo ni jak sie ma do takiego auta...
Powodzenia w dalszych modach.
pozdro.
Fajnie sie prezentuje, co prawda aktualne felgi jakoś mi nie leżą ale mam nadziej że dopniesz swego i zdobędziesz RS-y Sam też choruje na te właśnie felgi. Wg. mnie fajnie by tu pasowały jeszcze fele schmidt TH line 16' tylko wiadomo ile one kosztują.. :-| Swoją drogą to patrząc na fotki to faktycznie ciężko uwierzyć że to auto jest w stanie poruszać sie na tych 18' felgach . Acha no i haka bym sie pozbył bo ni jak sie ma do takiego auta...
Powodzenia w dalszych modach.
pozdro.