Moje Audi B3 2.0 16V
-
- Forum Audi 80
kupilem juz z dokładka ale powiem szczerze ze nawet mi sie podoba, pomimo ze lubie oryginalny fabryczny wygladMisiek_Stce pisze:Super Audiczka silniczek bardzo fajny.
Pozdrawiam.
Misiek.
[ Dodano: 2007-04-10, 11:32 ]
Nawet widze ze z przodu załozyles dokładke zderzaka
borbet napisał/a:
tylko zmieniłbym przednie kierunkowskazy na jasne
AUDI_A6:
ee czemu na pomarańczowych też ładnie wygląda
zostawie ją na pomarańczowych :mrgreen: podoba mi sie ... a po drugie jak mam kupic jakis szajsss, a tu mam oryginały Helli :mrgreen: POZDRAWIAM
Witam i gratuluje wspaniałego auta :mrgreen:.
Dokładka zderzaka była seryjna w wersji Sport Edition i z mocniejszymi silnikami
Z tego co widzę mamy identyczną wersje (moja pozbawiona przedniej dokładki zderzaka przez poprzedniego wlasciciela ) Co do mojej wersji jestem prawie pewien ze to Sport Edition - zawieszenie jest nizsze i dużo twardsze niż seryjne + skórzana sportowa kierownica + mieszek, dodatkowe zegary, licznik do 260 km/h tylko brakuje małego szczegółu na desce rozdzielczej, zamiast napisu Audi 80 powinien być napis Sport Edition :mrgreen:
Jeszcze raz gratuluje autka i aby dobrze sie sprawowało
PS. Jeśli możesz to napisz jak ze spalaniem w mieście i na trasie
Pozdrawiam
Dokładka zderzaka była seryjna w wersji Sport Edition i z mocniejszymi silnikami
Z tego co widzę mamy identyczną wersje (moja pozbawiona przedniej dokładki zderzaka przez poprzedniego wlasciciela ) Co do mojej wersji jestem prawie pewien ze to Sport Edition - zawieszenie jest nizsze i dużo twardsze niż seryjne + skórzana sportowa kierownica + mieszek, dodatkowe zegary, licznik do 260 km/h tylko brakuje małego szczegółu na desce rozdzielczej, zamiast napisu Audi 80 powinien być napis Sport Edition :mrgreen:
Jeszcze raz gratuluje autka i aby dobrze sie sprawowało
PS. Jeśli możesz to napisz jak ze spalaniem w mieście i na trasie
Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
no własnie co do tych dokładek zderzaków nie byłem pewien, ale tez mi sie wydaje ze sa fabryczne ... moje autko jest niższe niż inne Aud, więc stawiam że mamy te same wersje Jedyne co to musze zawieszenie przejrzeć z przodu ... chyba silentblocki sie juz kończa ... no cóż Polskie drogi ... co do spalania ... nie testowałęm Audiczki ponieważ jeżdze jak narazie non
stop w cyklu mieszanym ... ale jak ją zlitrażuę to dam znać .... [/quote]
stop w cyklu mieszanym ... ale jak ją zlitrażuę to dam znać .... [/quote]
- karolpinkii
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80