[B3 11.90 1,6 TD Intercooler] Labiel prezentuje
- karolpinkii
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Powiem tak Plastman: białe kierunki nawet ładnie wyglądają, tylko potem nie bardzo pasują do tylnich. Z przodu białe a z tyłu pomarańczowe, trochę to lipnie potem wygląda. A zmieniać przód i tył to już trochę kosztuje i trochę szkoda na to kasy skoro tak jak teraz wygląda nieźle.
Nie trawie za to masek B4 w modelu B3. To po prostu nie pasuje. B4 ma troszkę inną karoserie, bardziej zarysowane nadkola plus maska sprawia że wydaje sie bardziej masywna od B3. A taka maska w B3 po prostu nie spełnia swojego zadania. Dodaje trochę masywności przodkowi ale nie gra z całą resztą.
Nie trawie za to masek B4 w modelu B3. To po prostu nie pasuje. B4 ma troszkę inną karoserie, bardziej zarysowane nadkola plus maska sprawia że wydaje sie bardziej masywna od B3. A taka maska w B3 po prostu nie spełnia swojego zadania. Dodaje trochę masywności przodkowi ale nie gra z całą resztą.
- kontestator
- Forum Audi 80
masz racje zostaw pomarańczowe kierunki ona wygląda jak seria z zwenątrz i niech tak zostanie zawsze przyjemnie popatrzec na seryjna zadbaną b3 niz na jakis smieszny tuning
mi sie podoba kolor ale to moja osobista śruba
proponuje
załóż ringi na zegary a nic nie bede mial do dodania
<hura> meksykańska fala dla Ciebie
mi sie podoba kolor ale to moja osobista śruba
proponuje
załóż ringi na zegary a nic nie bede mial do dodania
<hura> meksykańska fala dla Ciebie
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ringi będą musiały poczekać bo na razie w planach jest coś bardziej potrzebnego. Jeżdżę na zwiększonym ciśnieniu doładowania i przydałby się do tego wskaźnik tak dla bezpieczeństwa. Po za tym muszę poprawić podświetlanie liczników bo strasznie mnie wkurza że prędkościomierz świeci słabiej niż obrotomierz i oczywiście trzeba coś też zrobić z brakującą kratką w zderzaku. Zbieram się i zbieram żeby to zrobić i nigdy nie mam czasu. Planuje wstawić tam zamiast orginalnej siatkę alu (czarną) tak żeby jak najmniej się to rzucało w oczy. Trzeba by do tej siatki dorobić jakąś ramkę i może będzie dobrze. Tylko trzeba to jakoś tak zrobić żeby wiochą nie leciało bo wieśtuningu to ja nie chce. No ale to wszystko na wiosnę po obronie pracy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hihi a właśnie że jest :mrgreen: Tyle że od benzyniaka. Mówiłem że przyszło trochę modów :lol:Rychu_coupe pisze:super b3 4xel.szyby? fajnie tylko szkoda że niema obrotka :evil:
[ Dodano: 2008-06-23, 23:59 ]
Łata na siedzeniu kierowcy to chyba standardzik przy tych przebiegach. Tak myślę czy nie kupić przednich siedzeń od B4. Siedzenie pasażera jest w świetnym stanie, ale kierowcy niestety już niemireko pisze:Fajna niunia-podobna do mojej zresztą Widzę masz taki sam pilot do alarmu i łatę na siedzeniu też w tym samym miejscu,co u mnie. :mrgreen:
tez mam taka łate tyle że moja jest mniejszaLabiel pisze:Łata na siedzeniu kierowcy to chyba standardzik przy tych przebiegach. Tak myślę czy nie kupić przednich siedzeń od B4. Siedzenie pasażera jest w świetnym stanie, ale kierowcy niestety już niemireko pisze:Fajna niunia-podobna do mojej zresztą Widzę masz taki sam pilot do alarmu i łatę na siedzeniu też w tym samym miejscu,co u mnie. :mrgreen:
- daniel_b11
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
z tymi fotelami to nie taki łatwe- sama tapicerka jest bardzo trwała, ale gąbki są wygniecione bardzo szybko. ja mam ok210tys, tapicera jest jak nowa, a gąbki w porównaniu z fotelem pasażera to jak dwa inne auta. dlatego chyba najlepiej szukać fotela pasażera z anglika i coś zakombinować.Labiel pisze:Po wypłacie będę musiał chyba się rozejrzeć za jakimś na wymianę bo trochę to już nie przyjemne jak wchodzi się w zakręt a siedzenie w ogóle nie trzyma, plecy bolą bo oparcie już wyrobione i ogólnie siedzi się nie przyjemnie.
a autko masz bardzo zacne
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Być może PawelG, masz racje, bo nie tyle na tym wyglądzie mi zależy co na tym żeby się wygodnie siedziało. A z tym obecnie nie jest wesoło. Bardzo rzadko siedzę na fotelu pasażera ale to jest dzień do nocy. Natomiast dłuższa przejażdżka w fotelu kierowcy daje sie we znaki, zwłaszcza dla pleców, bo nie ma już tego wypuklenia na odcinek lędźwiowy.