[Coupe 80 B4 2.0l. 8V ABK 1995r] Moja audiczka :)
[Coupe 80 B4 2.0l. 8V ABK 1995r] Moja audiczka :)
Moje Audi 80/B4 Coupe, 2.0i 8V, 1995r, To autko kupiłem w marcu 2007r, miałem z nią kilka problemów, ale sie z nimi uporalem i autko chodzi jak marzenie
Ostatnio kupiłem do niej nowe felgi DOTZ Daytona Dezent 17" z nowymi oponami 205/40/17
Poza tym wymieniłem w 05/2007:
- klocki i tarcze
- cały wydech, (na oryginalny, ale mam w garazu końcowy sportowy)
- przepływomierz i filtr powietrza
- silniczek krokowy
- aparat zapłonowy, palec, kopółke, przewody, swiece
- sonde lambda
- pasek rozrządu, pasek klinowy
- olej, filtr
- filtr paliwa
- akumulator
- ECU
- wyczyściłem przepustnice i kolektor dolotowy
w 01/2008 :
- kataizator
- wszystkie 4 lozyska na piastach
- olej i filtr oleju
Tyle jest zrobione na dzień dzisiejszy Chcę nakleić znaki audi pod listwy na drzwi, ale sie zastanawiam czy będzie dobrze wygladać:) Sorry za jakość fotek, ale robiłem je telefonem bo padła bateria w cyfrówce...
Ostatnio kupiłem do niej nowe felgi DOTZ Daytona Dezent 17" z nowymi oponami 205/40/17
Poza tym wymieniłem w 05/2007:
- klocki i tarcze
- cały wydech, (na oryginalny, ale mam w garazu końcowy sportowy)
- przepływomierz i filtr powietrza
- silniczek krokowy
- aparat zapłonowy, palec, kopółke, przewody, swiece
- sonde lambda
- pasek rozrządu, pasek klinowy
- olej, filtr
- filtr paliwa
- akumulator
- ECU
- wyczyściłem przepustnice i kolektor dolotowy
w 01/2008 :
- kataizator
- wszystkie 4 lozyska na piastach
- olej i filtr oleju
Tyle jest zrobione na dzień dzisiejszy Chcę nakleić znaki audi pod listwy na drzwi, ale sie zastanawiam czy będzie dobrze wygladać:) Sorry za jakość fotek, ale robiłem je telefonem bo padła bateria w cyfrówce...
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 04:34 przez rzecik, łącznie zmieniany 2 razy.
Wielkie dzieki
Moim zdaniem Audi 80 Coupe jest piekne samo w sobie, nie potrzebuje zadnych przerobek, ja zmieniłem jedynie felgi, radio oryginalne na Alpine, no i zamierzam zmienic wydech bo niezbyt ładnie prezentuje sie ta rura z tyłu Myśle też właśnie o tych naklejkach pod listwy na drzwi, ale niechce jej oszpecić...
Mam też na oku Audi 80 Coupe 2.8l V6 Quatro, ale zobaczymy czy będzie mnie na nią stać
Jeśli ją kupię, to ta srebrna ślicznotka którą obecnie posiadam będzie do sprzedania za miesiąc w Polsce za 6000zł, tak jak stoi na zdjęciach Chyba że pójdzie tutaj
Moim zdaniem Audi 80 Coupe jest piekne samo w sobie, nie potrzebuje zadnych przerobek, ja zmieniłem jedynie felgi, radio oryginalne na Alpine, no i zamierzam zmienic wydech bo niezbyt ładnie prezentuje sie ta rura z tyłu Myśle też właśnie o tych naklejkach pod listwy na drzwi, ale niechce jej oszpecić...
Mam też na oku Audi 80 Coupe 2.8l V6 Quatro, ale zobaczymy czy będzie mnie na nią stać
Jeśli ją kupię, to ta srebrna ślicznotka którą obecnie posiadam będzie do sprzedania za miesiąc w Polsce za 6000zł, tak jak stoi na zdjęciach Chyba że pójdzie tutaj
[B3 1.8s LPG]
Nawet nawte ta twoja audiczka, felusie tez nieżle wyglądają na niskiej, powodzenia.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1