[B3 1,8s JN] Moja bryczka
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Klasyk i jeszcze czerwony-rewelka , plastiki i opony czernione , lakier nawoskowany
To auto się nie zestarzeje nigdy !!!!!!!!!!!
Te fury mają sylwetkę ponadczasową
Auto z lat 80 a jak ono się prezentuje , to jest geniusz stylistyczny
Pytasz o fele , ja preferuję 15' może nie wyglądają sportowo ale są praktyczne na nasze dziury , zobacz na moje 15'
Kierunki hmmm zależy od gustu , pomarańcz do czerwonego pasuje
To auto się nie zestarzeje nigdy !!!!!!!!!!!
Te fury mają sylwetkę ponadczasową
Auto z lat 80 a jak ono się prezentuje , to jest geniusz stylistyczny
Pytasz o fele , ja preferuję 15' może nie wyglądają sportowo ale są praktyczne na nasze dziury , zobacz na moje 15'
Kierunki hmmm zależy od gustu , pomarańcz do czerwonego pasuje
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
ja tez zawsze takie mam, wiesz jak sie lase wezmie a rano nie bylo czasu...... hehehe :lol:Kuba89 pisze:ja też mam w samochodzie mentosy, właśnie takie jak Ty masz
wlasnie zamiezam od kumpla kupic 15" 3 ramienne, on ma z fiesty, nie jestem pewien czy sie nadadzaziemor pisze:Pytasz o fele , ja preferuję 15'
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Kolego wiem co czujesz. Miałem to samo, ale tak długo o tym myślałem, tak długo przeglądałem allegro, aż trafiłem na okazję. Teraz tylko czekam na cieplejsze dni i zakładam felunek :mrgreen:bartek18150 pisze:Idzie wiosna, a ja ciagle bez felunku. Kurcze ciagle mi jakies wydatek wyskoczy i nie styka na alu Ale musze cos skombinowac w koncu
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Fubi, ooo Witam konkurecja do mnoie zawitala wiem ze aluski musza byc, ale wiecie jak to bywa z kasa u studeta.........
Pozatym samochodzik nie jest nowy a jestem pedantem co do stanu technicznego :mrgreen: wiec co mi kasa wpadnie to zaraz do motoryzacyjnego i wymieniam polowe samochodu
Ale powiem ze te kolpaczki mi sie tam nawet podobuja :lol: pasuja do B3, wole takie niz jakies "z pod lady" za 30zl
A wiosna idzie i znow bedzie serwisik robiony konkretny i chyba nie styknie na alusy
Pozatym samochodzik nie jest nowy a jestem pedantem co do stanu technicznego :mrgreen: wiec co mi kasa wpadnie to zaraz do motoryzacyjnego i wymieniam polowe samochodu
Ale powiem ze te kolpaczki mi sie tam nawet podobuja :lol: pasuja do B3, wole takie niz jakies "z pod lady" za 30zl
A wiosna idzie i znow bedzie serwisik robiony konkretny i chyba nie styknie na alusy