[A6 AVF 02r.]Nowa Audiczka..
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
[A6 AVF 02r.]Nowa Audiczka..
Witam
Z racji że często bywam na tym forum to przedstawię nowy pojazd Fakt 80tka to nie jest, ale mimo wszystko pokazuje. Ten samochód szukałem ze dwa tygodnie i jakoś szybko sie okazja trafiła. Świeżo sprowadzony z Belgii, dopiero po rejestracji. Model jak wiadomo AUDI A6, rocznik 2002, silnik standardowo 1.9Tdi tylko tym razem mocniejsza jednostka bo 131 konna, skrzynia 6 biegowa. Do wyposażenia tego auta wlicza się :
-4 poduszki powietrzne
-4 szyki w elektryce
-elektryczne i podgrzewane lusterka
-welurowa tapicera
-tempomat
-parktronic
-roleta pozioma i pionowa
-elektryczne fotele
-klimatronic dwustrefowy
-nagłośnienie Bose
-felga 16cali ori AUDI
-lakier metalic
-ESP
-fabryczny alarm
-2 łamane kluczyki ( tzw.scyzoryk )
-pakiet oświetlenie
-pakiet chrom
To chyba na tyle. Jestem drugim właścicielem tego auta. Jak narazie sprawuje się dobrze. Co do planów to narazie muszę wsadzić hak i myślę nad pełną nawigacją, bo tego mi brak. Ale to daleka przyszłość Stara A6 oczywiście zostaje w domu. I daje oczywiście parę fotek:
Z racji że często bywam na tym forum to przedstawię nowy pojazd Fakt 80tka to nie jest, ale mimo wszystko pokazuje. Ten samochód szukałem ze dwa tygodnie i jakoś szybko sie okazja trafiła. Świeżo sprowadzony z Belgii, dopiero po rejestracji. Model jak wiadomo AUDI A6, rocznik 2002, silnik standardowo 1.9Tdi tylko tym razem mocniejsza jednostka bo 131 konna, skrzynia 6 biegowa. Do wyposażenia tego auta wlicza się :
-4 poduszki powietrzne
-4 szyki w elektryce
-elektryczne i podgrzewane lusterka
-welurowa tapicera
-tempomat
-parktronic
-roleta pozioma i pionowa
-elektryczne fotele
-klimatronic dwustrefowy
-nagłośnienie Bose
-felga 16cali ori AUDI
-lakier metalic
-ESP
-fabryczny alarm
-2 łamane kluczyki ( tzw.scyzoryk )
-pakiet oświetlenie
-pakiet chrom
To chyba na tyle. Jestem drugim właścicielem tego auta. Jak narazie sprawuje się dobrze. Co do planów to narazie muszę wsadzić hak i myślę nad pełną nawigacją, bo tego mi brak. Ale to daleka przyszłość Stara A6 oczywiście zostaje w domu. I daje oczywiście parę fotek:
Ostatnio zmieniony 28 sty 2008, 15:57 przez Krycha, łącznie zmieniany 2 razy.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jedno z najlepszych zawieszeń na jakim jeździłem. Pod względem awaryjności na pewno dużo lepsze niż w A4 ,a jak wiadomo w A4 zawieszenie jest bardzo podatne na uszkodzenia. W starszym A6 odkąd ją kupiłem nic nie robiłem. Teraz mi tylko przegub prawy strzela, ale to podobno standard w tych modelach.DYZIO pisze:powiedz mi jak sie ma zawieszenie w tych a6 :?:
-
- Forum Audi 80
- prezes3000
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
marcinelk13, 2.5Tdi nie miałem, nie mam i nie będę mieć Słyszałem że są dużo bardziej awaryjne niż 1.9Tdi. Tak mówił mój znajomy mechanik ,a ile w tym prawdy nie wiem. Wiem tyle że 1.9 rzadko odmawiają posłuszeństwa Moc 1.9Tdi spokojnie mi starcza, a przy większym silniku wzrasta tylko spalanie czego chcę uniknąć.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: