Czeka mnie baaardzo duzo pracy ;) Audi 80 by Outsider
Audi należała do wójka, miał w niej silnik diesla. Kupił b4 bez silnika i zabrał z niej. Później pozabierał trochę części i zapytał czy mój tata nie chce jej za grosze. tata to kupił i dał mi bo zaniedługo będę robił prawko.
Przy samochodach robię od 1kl gimnazjum czyli prawie 6 lat :mrgreen:
Poradzę sobie.
Przy samochodach robię od 1kl gimnazjum czyli prawie 6 lat :mrgreen:
Poradzę sobie.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
wg mnie na pierwsze auto to silnik 1Z będzie lepszy , jest słabszy (seryjny) więc nie będzie miał kolega czym za bardzo poszaleć , a i oszczędnie będzie jeździł , po za tym skoro tam był diesel to nie będzie musiał kupować wiązki i może części osprzętu
wg mnie to jest najlepsze rozwiązanie , NG nie będzie tak tani w exploatacji
wg mnie to jest najlepsze rozwiązanie , NG nie będzie tak tani w exploatacji
jeżeli chcesz posmigać tanim kosztem to wstaw jej dieselka. fabrycznie mają 90 koni (1Z) albo 115 (ten nowszy ) i bez kosmicznych kombinacji jeszcze ze 20 kucy dorzucisz. na zielonym już będziesz miał więcej miejsca na drodze.
kolorek wiśniowy jest fajny. na podwórku stoi bordowa B4 i wygląda dobrze, ale ostatnio zafascynowany jestem srebrem.
zapodaj fotki tej dziury co tam jest pod maską. jestem ciekaw ile tam miejsca jest
kolorek wiśniowy jest fajny. na podwórku stoi bordowa B4 i wygląda dobrze, ale ostatnio zafascynowany jestem srebrem.
zapodaj fotki tej dziury co tam jest pod maską. jestem ciekaw ile tam miejsca jest
Skoro miałeś tam diesla pod machą to nie ma sensu zmieniać na benzyne po co robić dodatkowe koszty?? Chyba najlepszym rozwiązaniem byłby silnik 1.6TD , moja babka ma B3 z takim silnikiem jeździ w miare dynamicznie i pali 5.5 -6.5l ON /100km. Jeżeli chodzi o kolor nadwozia to polecam białą perłe, widuje sie B4 w takich kolorach i wygladają świetnie powodzenai w pracach.