V6 QP by cymbur
V6 QP by cymbur
Audi Coupe 2,8 V6 128kW 250Nm 92r
el szyby i lusterka(podgrzewane), wsp kier, cent zam, ABS, climatronic, komp pok, 2 fotele z reg wys, alu 17" BUSIGER chrom, wkladka K&N + dolot
plan na lato: gleba -40, biale kier :mrgreen: , wyzsze oponki, montaz posiadanego juz tlumika WM(pusty)i wyciecie katow, soczewki?? <ok>
stan auta bdb +
wrazenie z jazdy... niezapomniane :mrgreen:
el szyby i lusterka(podgrzewane), wsp kier, cent zam, ABS, climatronic, komp pok, 2 fotele z reg wys, alu 17" BUSIGER chrom, wkladka K&N + dolot
plan na lato: gleba -40, biale kier :mrgreen: , wyzsze oponki, montaz posiadanego juz tlumika WM(pusty)i wyciecie katow, soczewki?? <ok>
stan auta bdb +
wrazenie z jazdy... niezapomniane :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 01:25 przez cymbur01, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
zaraz po sprowadzeniu (sierpien) ja wystawilem a zeby upewnic sie czy za 12000 by poszla. oczywiscie jak dzwonili to mowilem nieaktualne ale dostalem kilkanasie telnitro20 pisze:Fajna fajna mogę się mylić ale jakiś czas temu widziałem ją na allegro?
mialo byc smiesznie jest i tak zostanie :mrgreen:FranoF1 pisze:proszę Cie popraw tytuł... no chyba, że lubisz pokemony :lol: to zostaw :-|
Fajny motor i ogólnie fajne autko ale parę rzeczy średnio mi się podoba.
Być może tylko na zdjęciach tak to wygląda ale lakier wydaje się trochę wyblakły-przydałaby mu się jakaś polerka, żeby nabrał blasku
Poza tym jak już wcześniej pisano, białe kierunki trochę odmłodzą auto.
Fakt, wyższy profil opony będzie się lepiej prezentował niż ten.
Felgi masz super, już widzę takie u siebie, tyle że z czarnym środkiem :mrgreen:
Być może tylko na zdjęciach tak to wygląda ale lakier wydaje się trochę wyblakły-przydałaby mu się jakaś polerka, żeby nabrał blasku
Poza tym jak już wcześniej pisano, białe kierunki trochę odmłodzą auto.
Fakt, wyższy profil opony będzie się lepiej prezentował niż ten.
Felgi masz super, już widzę takie u siebie, tyle że z czarnym środkiem :mrgreen:
- Darek 80b3
- Forum Audi 80