moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
tak wlasnie nazwalem moja milosc audi cabrio Klaudia bo jest jak kobieta moich marzen hehhe tylko zaz padl jej akumulator wiec srednie nie jest zla na dwa lata zwiazku tylko jedno rozczarowanie to jak nic hehehe powoli modyfikuje moje malenstwo byla zwykla i niepozorna teraz ma sportowe zawieszenie obnizone na MAXA przez duze X lewarek nie podłoze hehehe alusy 17 cali z poteznym odkrecanym rantem polerowanym i naciagniete opony 265 (juz 245) na 3,5 cm robi wrazenie lecz praktyki zero ale kto by na to patrzyl hehe. musialem poszerzyc nadkola bo opona wystawalo konkretnie bo dodalem dystansy 2,5 cm wiec z tylu wyglada jak usema :mrgreen: pozniej wymienilem uklad wydechowy z kwasiala i niklowany tlumik koncowy (jak go kupilem to pierwsza noc spalem z tlumikiem heheheh dziewczyna mnie uznala za maniaka) jezli chodzi o wnetrze to wymienilem oswietlenie na niebieskie ale dokladnie wszedzie zegary przyciski lampka i dodalen aluminiowe ramki na 7 zegarów oraz kierownica momo reszte brak funduszy bedzie skóra ale nie wiem jeszcze jaki kolor bo chce malowa cale autko.a co do silnika to przegiolem wlasnie zmieniam silnik z audi cygaro 2.2 turbo 220 koni bo orginalnie bylo 2.3.10v i to nie jezdzilo a teraz bedzie z tego co widzialem :mrgreen: wiec do sezonu bedzie zwarta i gotowa. kazdemu polecam takie autko daje tyle przyjemnosci mimo ze pląby z zebów lecą,zakochalem sie w tej marce i podziwiam kazdy model od 80 do R8 ta marka ma dusze!!!......................
Ostatnio zmieniony 03 paź 2009, 20:42 przez largoxxv, łącznie zmieniany 18 razy.
Wszystko było by piękne jednak widzę że kolega ma zapędu wieś tuningu a mianowicie nikt nie zwrócił uwagi ale w grilu kolega ma chyba niebieski lampki bo jeżeli tak to proszę je stanowczo wywalić :roll: No chyba że mi się przywidziało <lol>
Aha i jeszcze proponował bym zmienić oświetlenie przycisków i wszystkiego co tam zmieniłeś na ori bo naprawdę bursztynowe jest piękne i pasuje do audi a na niebiesko raczej do Mk3 lub calibry <osohozi>
Aha i jeszcze proponował bym zmienić oświetlenie przycisków i wszystkiego co tam zmieniłeś na ori bo naprawdę bursztynowe jest piękne i pasuje do audi a na niebiesko raczej do Mk3 lub calibry <osohozi>
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Ładna ta Twoja Klaudia <ok>
Z tyłu wygląda naprawdę potężnie. Jak Ci się jeździ na koleinach w deszczu ?
Fele jak dla mnie super, bardzo pasują do autka.
Ciekawy jestem jak będzie Ci to chodziło na nowym motorze. Pamiętaj, że cabrio nie ma tak sztywnego nadwozia, będziesz je jakoś wzmacniał?
Poza tym będziesz miał problemy z trakcją ale to już na pewno wiesz :mrgreen:
Z tyłu wygląda naprawdę potężnie. Jak Ci się jeździ na koleinach w deszczu ?
Fele jak dla mnie super, bardzo pasują do autka.
Ciekawy jestem jak będzie Ci to chodziło na nowym motorze. Pamiętaj, że cabrio nie ma tak sztywnego nadwozia, będziesz je jakoś wzmacniał?
Poza tym będziesz miał problemy z trakcją ale to już na pewno wiesz :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
wiec co do kolein to powiem ci ze przez pierwszy rok wyroslo mi pare siwych wlosow kilka razy cierpialy uszy mojej dziewczyny nie polecam nikomu Gorzowa Wielkopolskiego masakra nie wiem jak przezylem przejazd przez to sliczne miasto nie mowiac juz o Wroclawio bo tam juz nigdy nie pojade no chyba ze zlocik jakis a co do deszczu to jestem zadowolonu odprowadzaja wode niesamowicie naprawde probowalem ja kilka razy i nie zawiodlem sie na niej.. i wlasnie wzmocnic nadwozie albo kielichy chociaz co??? jak by ktos mial ta rozpórke i znal patenty bo ja wzmocnic by mi sie nie giela to piszcze bo jestem noga w te klocki zapal jest ale wiedza nie koniecznie dobra i nie chce jej skaleczyc