moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
cabrio wyglądało by ładnie , ale 2.2T do FWD to nie jest dobry pomysł
po za tym pisałeś że to silnik 2.2T z cygara a w opisie masz ABY więć tutaj jest rozbieżność
ABY występował tylko w S2 coupe/limmo/avant
w cygarecie występowały 3B jeśli chodzi o 20 V , a 10 wentylowe to od najsłabszych MC/KG/2B/1B odpowiednio 165/182/190/200
więc naprostuj to <ok>
oświetlenie out , nie wyobrażam sobie niebieskiego w cabrio <- wg mnie traci to swój urok
czemu Cabrio nie ma soczewek?? zapodawaj je , spryski też by się przydały , zderzak po lifcie ładniej wyglada , dorzuć lustra od prosiaka i inny grill , na tym bym pozostał.
poważnie zastanów się nad zmianą silnika, teraz jest ok ale jak wstawisz tam R5T to będziesz mielił kapciami non stop
co do rozpurki szukaj ori od R5 . najlepiej ebay.de tam ostatnio kilka widziałem
pozdro
po za tym pisałeś że to silnik 2.2T z cygara a w opisie masz ABY więć tutaj jest rozbieżność
ABY występował tylko w S2 coupe/limmo/avant
w cygarecie występowały 3B jeśli chodzi o 20 V , a 10 wentylowe to od najsłabszych MC/KG/2B/1B odpowiednio 165/182/190/200
więc naprostuj to <ok>
oświetlenie out , nie wyobrażam sobie niebieskiego w cabrio <- wg mnie traci to swój urok
czemu Cabrio nie ma soczewek?? zapodawaj je , spryski też by się przydały , zderzak po lifcie ładniej wyglada , dorzuć lustra od prosiaka i inny grill , na tym bym pozostał.
poważnie zastanów się nad zmianą silnika, teraz jest ok ale jak wstawisz tam R5T to będziesz mielił kapciami non stop
co do rozpurki szukaj ori od R5 . najlepiej ebay.de tam ostatnio kilka widziałem
pozdro
DRED wiec masz racje zle dobralem oznaczenie silnika ale to wina niewiedzy a nie sciemy bo nie moglem znalesc oznaczenie i sugerowalem sie tym co jest w dowodzie a tam jest 220 koni... co do mocy to zecz jasna bedzie 270 jak juz sie orietowalem i wiem ze jazda nim to bedzie walka i nie tylko ale tak wlasnie sobie mazylem i chce osiagnac 300 km i wtedy bedzie ok tym autem nie jezdze na codzien mam slozbowe od tego ale zawsze po pracy musze sie nia przejecha.... co do oswietlenie mysle ze to kwestia gustu nie mam neonow albo innych wynalazkow tylko auto jest ciemny granat fotele tak samo iraz tapicerka wiec chcialem zobaczyc jak by to wygladalo i mi sie tam podoba.....))) co do fel jakie sa to nie mam pojecia 17 cali ale szerokosc wiem ze mowili ze fela jest na 2 cm wieksza opone cos takiego nie chce klamac bo nie wiem...
ale nadal to nie jest ABY 220 miały w cygarze tylko 3Blargoxxv pisze:DRED wiec masz racje zle dobralem oznaczenie silnika ale to wina niewiedzy a nie sciemy bo nie moglem znalesc oznaczenie i sugerowalem sie tym co jest w dowodzie a tam jest 220 koni...
ABY ma 230 i było montowane jak pisałem w S2
no właśnie czyli potwerdzasz tylko moje słowa walka wlaka walka , ale jak się postarasz to na prostych bedzie szybkielargoxxv pisze:co do mocy to zecz jasna bedzie 270 jak juz sie orietowalem i wiem ze jazda nim to bedzie walka i nie tylko
uwierz mi, że nie będzie ok będzie ciężko tym szybko ruszyć nie piszcząc i nie stając w kłębach dymu postaraj się w takim razie o jakąś szperęlargoxxv pisze:ale tak wlasnie sobie mazylem i chce osiagnac 300 km i wtedy bedzie ok
inaczej , będziesz musiał się uczyć jazdy samochodem na nowo <ok>
masz racje gusta i guściki , mi osobiście takie podświetlenie się nie podoba i bym go nei założył, ale to nie moje autkolargoxxv pisze:tym autem nie jezdze na codzien mam slozbowe od tego ale zawsze po pracy musze sie nia przejecha.... co do oswietlenie mysle ze to kwestia gustu
generalnie autko bardzo fajne do lansu i przejażdżek turystycznych
zapodaj też kilka fotexów środka , tego podświetlenia też.
pozdro i życzę udanych modów
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kolega pisał że ma problemy z wstawieniem zdjęć... więc tu masz linka http://fotosik.pl/ zarejstruj sie tam i pozniej to juz wszystko pisze co i jak wstawiać itd.
a co do Carbio to fajne, tylko że mi się wydaje że jak Cabrio to tylko do Lansu a nie ścigania się itp... ale Twoja fura, twoje sprawy <ok>
pozdrawiam, szuan 8-)
a co do Carbio to fajne, tylko że mi się wydaje że jak Cabrio to tylko do Lansu a nie ścigania się itp... ale Twoja fura, twoje sprawy <ok>
pozdrawiam, szuan 8-)
franoF1 sie przeklada wiec nie mam jak zrobic foto chce go dopiescic i w tedy fotosie beda na bank juz znosze jajko i codziennie siedze u chlopaków i ich poganiam heheh juz maja mnie dosyc. szuan---- wiem ze tym scigac sie nie bede ale chce bezpiecznie wyprzedzac )) co do linka dzieki to ulatwi bo tylko 3 foto to malo. kazdy o cos prosi a i ja bym pokazal wiecej!!