moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
no ale roznica w stanie silnika, dostepnosci itp chyba niweluje te niedogodnosciDRED pisze:tyle tylko że 3B jest łatwiej wsadzić w miejsce po NG , blok ten sam łapy te same , musisz zrobić tylko troszkę więcej miejsca na osprzęt , na szczęście wylatuje Ci k-jet i masz miejsce na KKK i airboxa.ClNEK pisze:nie lepiej i latwiej wsadzic 1.8turbo ? znacznie nowszy i bardziej dostepny silnik a moce podobne mozna zrobic
zapytaj zresztą Frano jak fajnie zakładać R4 AEB
tutaj troszkę zdjęć hardtopów jakby ktoś chciał
tutaj natomiast za jedyne 1125 Ojro Hardtopik do kupienia
klikaj tutaj
tutaj natomiast za jedyne 1125 Ojro Hardtopik do kupienia
klikaj tutaj
no i zajebista sprawa gdyby nie te 1000 ojro !!!!!!!!!!!!!!!! chyba sobie żywica dach mazne i pomaluje hehehehehe (desperacja) ale tak serio to szczerze mowiac cana troszke przegiecie jeszcze 3000 tys zloty to jeszcze fakt do B-bedziesz M-miał W-wydatki kosztuje o wiele mniej!!!!
[ Dodano: 2008-02-20, 15:45 ]
a co powiecie na to by pomalowac w kolorze nadwozia srodek felgi u mnie w aucie??
[ Dodano: 2008-02-20, 15:45 ]
a co powiecie na to by pomalowac w kolorze nadwozia srodek felgi u mnie w aucie??
Moim zdaniem to jest fajne ale w felgach wieloszprychowych (tak to nazywam, myślę że wiesz co mam na myśli). Ogólnie fajne w felgach w których środek nie jest za ciekawy lub właśnie szprychowy. Twoje mają fajny wzór, ja bym zostawił. Po zamalowaniu wzoru prawie nie będzie widaćlargoxxv pisze:a co powiecie na to by pomalowac w kolorze nadwozia srodek felgi u mnie w aucie??
jeszcze nie widziałem nieorginalnych soczewek ale może sąlargoxxv pisze:koledzy ile kosztuja i czy warto kupic podruby czy orginaly SOCZEWEK do B4 cabrio zreszta chodzi o moje auto.i co powiecie o drzwiach lambo
LAmbo sobie odpuść zdecydowanie. to taka moja opinia.
pomalowanie felg też , wolałbym ładnie całość na lustro spolerować i tak zostawić.
dlatego ja swoim nie jeżdże do supermarketów. Jeżeli już musze to staje daleko tam gdzie jest masa wolnego miejsca by przypadkiem jakiś niedzielny kierowca nie przytarł mi auta!!largoxxv pisze:wiecie co sie narobilo jakies pajace mi pod tesco ukradli znaczek z przodu kóleczka masakra
pewnie , że tak tylko też musisz podłogę zmienić , więc lepiej jest po prostu kupić już Q taniej i łatwiej. nawet podjeżdżona i zrobić przekładkęszuan pisze: PS. Dred, a co do quattro, to czy do zwykłego Coupe można to ustrojstwo wmontować? ostatnio kompletny napęd był za 2000PLN
Na zamienniki soczewek czy też zamienniki choćby lamp zespolonych też chętnie bym się pisał (oczywiście jeżeli byłyby w rozsądnych pieniążkach) ale niestety nigdy takich zamienników nie widziałem ani o nich nie słyszałemlargoxxv pisze:koledzy ile kosztuja i czy warto kupic podruby czy orginaly SOCZEWEK do B4 cabrio zreszta chodzi o moje auto.i co powiecie o drzwiach lambo???!!!;-)) i wiecie co sie narobilo jakies pajace mi pod tesco ukradli znaczek z przodu kóleczka masakra szukam jak by ktos posiadal...z góry dzieki!!!
Co do lambo doors to tak jak Dred napisał - daj sobie z tym spokój.