moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
Bastek
Na zamienniki soczewek czy też zamienniki choćby lamp zespolonych też chętnie bym się pisał (oczywiście jeżeli byłyby w rozsądnych pieniążkach) ale niestety nigdy takich zamienników nie widziałem ani o nich nie słyszałem
no to przeciez ja bede kupowal soczewki to te zespolone nie beda mi potrzebne wiec sie dogadamy :mrgreen: nie widze problemu!!
[ Dodano: 2008-02-21, 13:01 ]
I JAK JUZ WAS TAK MECZE TO DAJCIE MI JESZCZE PROPOZYCJE NA NOWY KOLOR AUTA CHCE ZNAC WASZE ZDANIE BO ZJEBAC NIE SZTUKA GORZEJ NAPRAWIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na zamienniki soczewek czy też zamienniki choćby lamp zespolonych też chętnie bym się pisał (oczywiście jeżeli byłyby w rozsądnych pieniążkach) ale niestety nigdy takich zamienników nie widziałem ani o nich nie słyszałem
no to przeciez ja bede kupowal soczewki to te zespolone nie beda mi potrzebne wiec sie dogadamy :mrgreen: nie widze problemu!!
[ Dodano: 2008-02-21, 13:01 ]
I JAK JUZ WAS TAK MECZE TO DAJCIE MI JESZCZE PROPOZYCJE NA NOWY KOLOR AUTA CHCE ZNAC WASZE ZDANIE BO ZJEBAC NIE SZTUKA GORZEJ NAPRAWIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WG mnie Cabrio fajnie wygląda w:
RS Blau
Indiglo Pearl Effect z kilkoma warstwami bezbarwnego
tutaj dwa perłowe Cabrio
te wrzucam jako ciekawostkę by tak nie malować
a tak możesz pomalować:D
tutaj też ładny kolorek i strasznie podoba mi się przód tego auta
RS Blau
Indiglo Pearl Effect z kilkoma warstwami bezbarwnego
tutaj dwa perłowe Cabrio
te wrzucam jako ciekawostkę by tak nie malować
a tak możesz pomalować:D
tutaj też ładny kolorek i strasznie podoba mi się przód tego auta
Ostatnio zmieniony 21 lut 2008, 16:17 przez DRED, łącznie zmieniany 2 razy.
B4|Przemo dzieki bardzo fakt walce i nasze koleiny to dramat kilka razy jechalem do bialogardu bo mam tam rodzine i sie zmasakrowalem hehehe pozdro dla Bialogardu
[ Dodano: 2008-02-21, 16:53 ]
DRED
nie no przodzik jest zajefajny zderzak ma moc w sobie ale jak widze na gieldach te plastiki ze przed montarzem trzeba ciac wiercin docinac i tak nie pasuje i jest w dodatku caly pusty w srodku to az mnie boli i chyba przerobie orginalny. no chyba ze uda sie znalesc taki ale pozadny
DRED
nie no przodzik jest zajefajny zderzak ma moc w sobie ale jak widze na gieldach te plastiki ze przed montarzem trzeba ciac wiercin docinac i tak nie pasuje i jest w dodatku caly pusty w srodku to az mnie boli i chyba przerobie orginalny. no chyba ze uda sie znalesc taki ale pozadny
kiedy to jest ori od Cabriolargoxxv pisze:B4|Przemo dzieki bardzo fakt walce i nasze koleiny to dramat kilka razy jechalem do bialogardu bo mam tam rodzine i sie zmasakrowalem hehehe pozdro dla Bialogardu
DRED
8S3
ahaha nie dygaj nie bedzie wioski ehehe ale wiem o czym myslisz powiem ci tak jak ja zrobie juz calkiem to i tak jej nigdy nie sprzedam wole dac rodzica by sobie w weekend pojechali nad jakas wode albo cos wiec ona w rodzinie juz zawsze zostanie bo ja kocham a kupie golaska i zrobie cos nowego ale z qupe bo tez bardzo mi sie podoba!!! ale jeszcze dluga droga przedemna z tym czortem co mam
ahaha nie dygaj nie bedzie wioski ehehe ale wiem o czym myslisz powiem ci tak jak ja zrobie juz calkiem to i tak jej nigdy nie sprzedam wole dac rodzica by sobie w weekend pojechali nad jakas wode albo cos wiec ona w rodzinie juz zawsze zostanie bo ja kocham a kupie golaska i zrobie cos nowego ale z qupe bo tez bardzo mi sie podoba!!! ale jeszcze dluga droga przedemna z tym czortem co mam
kiedy to nie jest od cabrio a od RS2DRED pisze:kiedy to jest ori od Cabriolargoxxv pisze:B4|Przemo dzieki bardzo fakt walce i nasze koleiny to dramat kilka razy jechalem do bialogardu bo mam tam rodzine i sie zmasakrowalem hehehe pozdro dla Bialogardu
DRED