Cabrio wyglada sympatycznie
Z wyposażenia posiada praktycznie wszystko co potrzeba , skórę, podgrzewane fotele , klimę(szkoda , że nie klimatronic ,ale w cabrio nigdy nie widziałem). Zegary też wygladają kompletnie. Brakuje mi tam soczewek

felgi te z pierwszych zdjęć mi sie nie podobają , co innego RH. Te wygladają już zacnie.
Szkoda, że bawisz się w ulubione zabawy na zlotach BMW :evil: jakoś tak za bardzo mi się z nimi kojarzy . Sory za szczerość.
Silnik. Hmm no najmocniejsza jednostka jaką tam wkładali. Mody?? nawet wolnossaka można podnieść moc . Niestety jest to obarczone wydawaniem większej gotówki i niestety mniejszymi osiągnięciami w porównaniu do zaturbionych motorków.
dorzucenie wałków, zrobienie większego przelotu , udrożnienie dolotu, filtry i przedewszystkim napisanie innej mapy pozwoli na dojście do tycvh 200 PS pod warunkiem że masz zdrowy i trzymający serię motor.
niestety w przedniej ośce to hmmm nie najlepszy pomysł , ale Tobie akurat się będzie podobało , bo częściej i łatwiej będziesz mógł palić laczka