[A6 AVF 02r.]Nowa Audiczka..
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Poproszę moderatora aby Cię zabanował, to klub dla 80-tki !! :mrgreen:
Tak na poważnie to bardzo ładna i z fajnym wypasem w środku.
Cofając się w historię modeli -ktoś wcześniej coś o A4 pisał - ja uznaje że to przejściówka między modelami (niewypał) 80,A6,A8 to są prawdziwe auta jeśli nie będziemy liczyć całej teraźniejszej gamy "A". Czekam aż za kilkanaście lat Audi wyprodukuje nową wersję 80 - to będzie Hit w motoryzacji Tak jak Honda ma Legenda Audi będzie miało 80-tkę tssss :mrgreen:
Tak na poważnie to bardzo ładna i z fajnym wypasem w środku.
Cofając się w historię modeli -ktoś wcześniej coś o A4 pisał - ja uznaje że to przejściówka między modelami (niewypał) 80,A6,A8 to są prawdziwe auta jeśli nie będziemy liczyć całej teraźniejszej gamy "A". Czekam aż za kilkanaście lat Audi wyprodukuje nową wersję 80 - to będzie Hit w motoryzacji Tak jak Honda ma Legenda Audi będzie miało 80-tkę tssss :mrgreen:
chciałeś napisać quattro <ok>kokolino1 pisze:wersja USA z motorkiem 2.8 i quatrro
Audi_A6 Twoja bryczka wygląda sympatycznie , dla mnie ma kilka plusów i minusów jak każde auto
minusy to:
- FWD <- auto u mnie skreślone
- mżna było się pokusić o większy wypas , ale niestey nie ma dużo takich aut i tu się raczej nie wybrzydza. Po za tym mas zdużo większe pole do rezania
Skoro jesteśmy przy wyposażeniu to nie podoba mi sie wzór tapicerki , taka szachownica mi totalnie nie podchodzi . Zawsze można wrzucić recaro 8-)
plusy to:
- silniczek bardzo fajny AVF oszczędny i mało awaryjny
,choć nie tak podatny na chiptuuning jak AWX
- jedyny fajny decor nie liczyć oczywiście carbonu . reszta boazerii w A4/A6/A8 wygląda po prostu paskudnie IMHO szczególnie pomarańczowe drewno
- skrzynka widzę że nie poszedłeś w multitrona i dobrze
- soczewy/xenonki
- tempomat i bose
- pakiet chrom a co to takiego <- przecież nic takiego nie istnieje w opcjach Audi <ok>
po za tym przebieg wydaje się realny gratuluje zakupu i niech Ci służy bezproblemowo
ps podeślij Vin zobaczymy co tam u Ciebie w trawie piszczy ;p
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Na moje potrzeby wystarcza spokojnie.DRED pisze:- FWD <- auto u mnie skreślone
Dość ciężko znależć dobrze wyposazoną, jedna ma webasto druga nie ma tempomatu i tak wiele jest opcji , a jak się chce idealnie wyposażoną trzeba wyłożyć sporo kasy. Ta dla mnie jest wystarczająca.DRED pisze:mżna było się pokusić o większy wypas , ale niestey nie ma dużo takich aut i tu się raczej nie wybrzydza. Po za tym mas zdużo większe pole do rezania
w 3/4 takich Audiczek jak szukałem są właśnie te fotele i taki wzór tapicerkiSkoro jesteśmy przy wyposażeniu to nie podoba mi sie wzór tapicerki , taka szachownica mi totalnie nie podchodzi . Zawsze można wrzucić recaro 8-)
Pakiet chrom jest to o chromowanie na zewnątrz i wewnątrz.. Gdzieś to czytałem że są wersje z i bez. Bodajże na a4klub.
Przebieg jest realny jak patrzę na starsze A6 i z przebiegiem koło 100-150 tys to mi się żal robi ,że sprzedawcy aż do takiego stopnia się ośmieszają i tka bezczelnie cofają liczniki. Owszem można ale do przyzwoitej liczby.
- Brylantoos
- Forum Audi 80
domyślam się nie mówię , że jest źle podchodziłem ze swojego ptk widzeniaAUDI_A6 pisze: Na moje potrzeby wystarcza spokojnie.
jak pisałem wcześneij większe pole do rezaniaAUDI_A6 pisze: Dość ciężko znależć dobrze wyposazoną, jedna ma webasto druga nie ma tempomatu i tak wiele jest opcji , a jak się chce idealnie wyposażoną trzeba wyłożyć sporo kasy. Ta dla mnie jest wystarczająca.
no właśnie ;/ ale oczywiście to kwestia gustuAUDI_A6 pisze: ]w 3/4 takich Audiczek jak szukałem są właśnie te fotele i taki wzór tapicerki
hehe bardzo ciekawe nie ma czegoś takiego, listwy boczne wokół szyb to jest jedna opcja, wykończenie wnętrza jeśli już to drugaAUDI_A6 pisze: Pakiet chrom jest to o chromowanie na zewnątrz i wewnątrz.. Gdzieś to czytałem że są wersje z i bez. Bodajże na a4klub.
pakiet chrom to sobie wymyślili allegrowicze
sprawdzałeś to gdzieś , czy po prostu uważasz tak , bo jest większy jak inne??AUDI_A6 pisze: Przebieg jest realny jak patrzę na starsze A6 i z przebiegiem koło 100-150 tys to mi się żal robi ,że sprzedawcy aż do takiego stopnia się ośmieszają i tka bezczelnie cofają liczniki. Owszem można ale do przyzwoitej liczby.
nie odbieraj moich uwag i pytań jako jakieś złośliwości <- to tak tylko uprzedzając fakty <ok>
generalnie auto mi się podoba nawet bardzo , tylko by służyła bezproblemowo
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
lepi nie mówić :mrgreen:Sławek320 pisze:a za ile ją kupiłeś :?:
Książka serwisowa jest niby ,serwisowany do końca w Belgi.. chociaż książkę można kupić u Nas za 50zł ale ta wydaje się być prawdziwa :mrgreen: Ma powbijane wszytskie przeglądy itp czyli jest kompletnie uzupełniona przez Belgów.DRED pisze:sprawdzałeś to gdzieś , czy po prostu uważasz tak , bo jest większy jak inne??
Być może, ale mniejsza o to..pakiet chrom to sobie wymyślili allegrowicze
trafiła mi się z dobrym silnikiem, z dobrym wyposażeniem i co najważniejsze Avant to tapicerka spadła na dalszy plan. Brałem pod uwagę inne szczegóły które zdecydowały o wyborze.DRED pisze:no właśnie ;/ ale oczywiście to kwestia gustu
[ Dodano: 2008-02-26, 18:45 ]
ot i tu się zgodzę!Brylantoos pisze:a nie beznadziejne 2.5.gratuluje zakupu
Boję się tu coś tykać bo jeszcze spierdzielę coś :lol:jak pisałem wcześneij większe pole do rezania
Nie przeszła mi przez głowę taka myśl nawet :mrgreen:DRED pisze:nie odbieraj moich uwag i pytań jako jakieś złośliwości
DRED pisze:generalnie auto mi się podoba nawet bardzo , tylko by służyła bezproblemowo
Brylantoos pisze:niunia piersza klasa,dobrze ze 1.9TDI
DziękiSławek320 pisze:FAJNA A6 <ok>