Moje B3 - miszello
-
- Forum Audi 80
Obszywałem sam a skórkę kupowałem na allegro. Ścieg jest prosty i nawet tak niewprawiony "szwacz" jak ja sobie poradziłem. Mam gdzieś chyba instrukcję obszywania jaką dostałem od sprzedawcy jak znajdę to ci podeślę.topor pisze:Widze ze masz obszyta kierownice. Ile zaplaciles za taka usluge i czy warto? bo jak wiesz w w b3 jest cienka kierownica.. pozdrawiam
Co do lamp to spokojnie można kupować od B4 avanta. TO JEST TO SAMO !!! Polecam oryginalne (chyba Seimo Italiana czy jakoś tak) chociaż są też dostępne czerwone lampy firmy DEPO ale są bledsze niż oryginały. Ramki też z allegro od kolesia o nicku didobmw (nie żebym robił jakąś reklamę..... :lol: )florian pisze:wlasnie sie zastanawialem czy do b3wejda czerwone lampy ale widze ze sie da no i fajne masz ramki na zegarach :mrgreen: tez takie chce
Pozdrawiam
Michał "miszello"
Bardzo ładna audiczka, jeszcze zderzaczki pod kolor i bedzie igła
Co do obszycia:
profesjonalne obszycie kosztuje ok 150zl, ale wygląda naprawde jak fabryka.
pozdro
Co do obszycia:
taki pokrowczyk jest owszem wygodny ale troche badziewnie wygląda przy ramionach (sam taki mam...jeszcze).topor pisze:bardzo ładna audianka. "Serie" sa najpiekniejsze. Widze ze masz obszyta kierownice. Ile zaplaciles za taka usluge i czy warto? bo jak wiesz w w b3 jest cienka kierownica..
pozdrawiam
profesjonalne obszycie kosztuje ok 150zl, ale wygląda naprawde jak fabryka.
pozdro
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt: