Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi 1,9 TDI druga odsłona

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
maniek75
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: maniek75 » 26 lut 2008, 20:22

Nie sprzedawaj <nono> A temu kto to zrobił to życzę ropiejącej grybicy na jądrach.
Co za banda kozo-jebców :evil: Naszczać tylko takiemu na twarz.

Awatar użytkownika
dkc5
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: dkc5 » 26 lut 2008, 21:52

bardzo fajna audiczka ;-) jesli chodzi o tych co ci niunie skaleczyli to nie bede komentował :evil: tak jak maniek pisze :-x

Ps. masz taka sama fotke pod profilem jak silentfox :-D na poczatku myslałem ze to on :mrgreen:

Awatar użytkownika
boro182
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: boro182 » 27 lut 2008, 09:04

dzięki za miłe słowa, długo sie zastanawiałem nad ta decyzją, mam poprostu pecha do tego samochodu 2 rysy w ciagu miesiąca, ja nie wiem jak to opisać na początku mocna rysa z przodu a potem dla ******* ręka słabła i coraz lżejsza ale od lampy do lampy przez cały bok, lakiernik chce 1000zł + 500zł za poprzednia ryse co ktos mi pod blokiem zrobił na masce a zostawiłem samochod doslownie na pół godziny, ale spoko nie zmieniam marki do końca tygodnia powinna sie wyjasnić sprawa z moim nowym autem A4 1,8 T . Powiem tylko ze odkiedy wystawiłem ogłoszenie(wczoraj o 12) siedze i odbieram telefony, teraz jestem po nocnej zmianie i nie kładę sie spać bo zaraz juz beda przyjeźdzać ogladać możliwe ze do południa zmieni właściciela, troche mi szkoda bo sie przyzwyczaiłem do mojej zielonki:)

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl