Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep
Sklep Bestdrive

Audi 1,9 TDI druga odsłona

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
maniek75
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: maniek75 » 26 lut 2008, 20:22

Nie sprzedawaj <nono> A temu kto to zrobił to życzę ropiejącej grybicy na jądrach.
Co za banda kozo-jebców :evil: Naszczać tylko takiemu na twarz.

Awatar użytkownika
dkc5
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: dkc5 » 26 lut 2008, 21:52

bardzo fajna audiczka ;-) jesli chodzi o tych co ci niunie skaleczyli to nie bede komentował :evil: tak jak maniek pisze :-x

Ps. masz taka sama fotke pod profilem jak silentfox :-D na poczatku myslałem ze to on :mrgreen:

Awatar użytkownika
boro182
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: boro182 » 27 lut 2008, 09:04

dzięki za miłe słowa, długo sie zastanawiałem nad ta decyzją, mam poprostu pecha do tego samochodu 2 rysy w ciagu miesiąca, ja nie wiem jak to opisać na początku mocna rysa z przodu a potem dla ******* ręka słabła i coraz lżejsza ale od lampy do lampy przez cały bok, lakiernik chce 1000zł + 500zł za poprzednia ryse co ktos mi pod blokiem zrobił na masce a zostawiłem samochod doslownie na pół godziny, ale spoko nie zmieniam marki do końca tygodnia powinna sie wyjasnić sprawa z moim nowym autem A4 1,8 T . Powiem tylko ze odkiedy wystawiłem ogłoszenie(wczoraj o 12) siedze i odbieram telefony, teraz jestem po nocnej zmianie i nie kładę sie spać bo zaraz juz beda przyjeźdzać ogladać możliwe ze do południa zmieni właściciela, troche mi szkoda bo sie przyzwyczaiłem do mojej zielonki:)

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
opony samochodowe części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl