HOMER i jego nowa zabawka-szerszeń w wersji Black demon :D
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
spoko spoko kremowa bra juz sie robi <ok>Liter pisze:No homi autko zacne Widzialem na zywca razem z kolega YAMATO ;] Ale jednak moje sie ladniej prezentowalo heh zartuje Ładny zawias... pozdrawiam
alu idzie na zmiane
bedzie zacnie i przyjemnie
[ Dodano: 2008-02-13, 00:30 ]
swapa raczej nie bedzie chyba ze dasz $$ :mrgreen:DRED pisze:no kolego rozwijamy się i idziemy w dobrym kierunku
jak juz zrobisz kompletny styling to tylko jeszcze swapik i projekt będzie skończony <ok>
pozatym do spokojnego turlania sie po miescie i lansu wieczorem 90 kucy mi styka <ok>
a jak ktos sie chce rajdowac.... to sie go pytam co sie liczy...rozmiar czy jakosc....
nie zgadniesz ilu jest z kompleksem wielkosci :lol:
[ Dodano: 2008-02-13, 00:31 ]
no problmeo nawet jak bys szukal noclegu to chetnie ugoszcze <ok> osobny pokoik z lozkiem czeka a na spota dzwonisz i jestem <ok>maniek75 pisze:Wydech mi sie podoba
Będe w Sosnowcu gdzieś w Kwietniu i chętnie bym się spotkał, i poogladał twojego sprzęta.
Znam się z Qzim bo czasami bywa w Oławie.
I jakis mały spocik w Sosnowcu zrobić, dam cynk jak będe jechał.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nowe graty z cudzej chaty ;)
a o to kilka nowych fratow ktore udalo mi sie nabyc do mojej "kruszynki" <ok>
kierwoniczka, waska szczupla(szkoda ze nie ruda,ale juz jedna mam <cieszy> ) i najwazniejsze dobrze sie rpowadzi
oraz blenda na tylnia szybe <ok> zdaje mnie sie ze troszke inna niz maja inni uzytkownicy <hmm> moja jest taka jak by polokragla na dole (w dol troszke schodzi srodek) oczywiscie platik nie zaden laminat
z planow na ten sezon jesczze zmiana felunku, lakieru i oswietlenia i bedzie cacy <ok> pozdrawiam <ok>
kierwoniczka, waska szczupla(szkoda ze nie ruda,ale juz jedna mam <cieszy> ) i najwazniejsze dobrze sie rpowadzi
oraz blenda na tylnia szybe <ok> zdaje mnie sie ze troszke inna niz maja inni uzytkownicy <hmm> moja jest taka jak by polokragla na dole (w dol troszke schodzi srodek) oczywiscie platik nie zaden laminat
z planow na ten sezon jesczze zmiana felunku, lakieru i oswietlenia i bedzie cacy <ok> pozdrawiam <ok>