gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
co prawda są autka które trzepią miliony km ale patrząc na przebiegi w innych autkach na tym forum to przebieg w moim audi wydaje się dosyć sporawymMaciejaa pisze:302k km to uwazasz spory przebieg? ja w swojej mam prawie 400 ale licznik byl wymieniany w sumie jak gadałem z wczesniejszym włascicielem ( czyli moim ojcem) ona ma około 700 przejechane i sie trzyma <ok>
zastanowię się jeszcze nad felgami, aktualnie jestem na etapie pięcioramiennych alu. Ojciec sprzedaje swoje Espero i zostaną mi po nim felgi, tylko będę musiał sprawdzić czy wejdą... jeśli nie, to trudno, sprzedam jeśli ktoś będzie chciał kupić z oponami po jednym sezonie.IC69 pisze:Bardzo ładna B trójka Wspominałeś coś o chromfelach do Twojego auta? W/g mnie, to się gryzie Jak już chcesz coś z połyskiem, to najlepsze będzie polerowane aluminium, tylko że trochę to niepraktyczne.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
opowiem wszystko po kolei co i jak
1. Zerwałem stare boczki - użyłem ich jako wzór dla nowego materiału, wyciąłem,
2. Oczyściłem powierzchnie ze starej pomarańczowej gąbki - szpachelka, papier ścierny, benzyna,
3. Szpachelką [jako że budowlaniec jestem... :mrgreen: ] wcisnąłem materiał pod czarną listwę przy szybie. Mały otworek na "pierdolnik" do zamykania drzwi, po czym klejem podobnym do butaprenu przykleiłem materiał od szyby do klamki - potem tą samą szpachelką wcisnąłem materiał za klamkę. Potem to już przykleiłem resztę,
4. Żeby to jakoś po ludzku wyglądało nadmiar materiału wcisnąłem w ten rowek który jest na około tego materiału - już bez kleju - po prostu na wcisk.
Efekt sami widzicie 8-)
Teraz zostały mi jedynie tylne drzwi, ale naprawdę... musi być cieplej :roll: Nie polecam nikomu robić to teraz zimą na dworze...
1. Zerwałem stare boczki - użyłem ich jako wzór dla nowego materiału, wyciąłem,
2. Oczyściłem powierzchnie ze starej pomarańczowej gąbki - szpachelka, papier ścierny, benzyna,
3. Szpachelką [jako że budowlaniec jestem... :mrgreen: ] wcisnąłem materiał pod czarną listwę przy szybie. Mały otworek na "pierdolnik" do zamykania drzwi, po czym klejem podobnym do butaprenu przykleiłem materiał od szyby do klamki - potem tą samą szpachelką wcisnąłem materiał za klamkę. Potem to już przykleiłem resztę,
4. Żeby to jakoś po ludzku wyglądało nadmiar materiału wcisnąłem w ten rowek który jest na około tego materiału - już bez kleju - po prostu na wcisk.
Efekt sami widzicie 8-)
Teraz zostały mi jedynie tylne drzwi, ale naprawdę... musi być cieplej :roll: Nie polecam nikomu robić to teraz zimą na dworze...
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
TU może napiszę jakie mam plany względem mojego Audi (oczywiście pierw na to wszystko muszę zarobić <ok> ):
- doprowadzić do idealnego stanu technicznego,
- zderzaki przód i tył w kolor nadwozia,
- lusterka w kolor nadwozia,
- białe kierunki przód,
- czerwone kierunki od avanta tył,
- delikatnie przyciemnić szyby,
- lekko obniżyc [30mm?],
- felgi stalowe poszerzane,
- dać nowy materiał na boczki w tylnych drzwiach [narazie zrobiony przód]
- i ten sam materiał "wrzucić" do bagażnika - na podłogę i na klapę bagaznika...
i to chyba wsyztsko :mrgreen: i bedzie cacy
- doprowadzić do idealnego stanu technicznego,
- zderzaki przód i tył w kolor nadwozia,
- lusterka w kolor nadwozia,
- białe kierunki przód,
- czerwone kierunki od avanta tył,
- delikatnie przyciemnić szyby,
- lekko obniżyc [30mm?],
- felgi stalowe poszerzane,
- dać nowy materiał na boczki w tylnych drzwiach [narazie zrobiony przód]
- i ten sam materiał "wrzucić" do bagażnika - na podłogę i na klapę bagaznika...
i to chyba wsyztsko :mrgreen: i bedzie cacy
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt: