[ b3 ]Audi 80 b3 by M@rcus-Sprzedana
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak zderzaczek zarówno przód jak i tył pójdzie do malowania, dzisiaj doszła końcówka wydechu na tył bo całego wydechu nie ma sensu pakować do klekota, w niedługim czasie wylądują nowe siedzonka od coupe, kierunki dymione na front oraz atrapka bez grilla i przyciemnię ramki przednich reflektorów, wyglądało by to mniej więcej tak:
Jak wam się widzi ta wizja?
Jak wam się widzi ta wizja?
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mam małego dylemata dlatego też piszcie co sądzicie a mianowicie chodzi o froncik grill już zamówiłem także będzie bez znaczka, ale nie wiem czy kupił dymione kierunki i przyciemnić ramki lamp czy kupić białe kierunki(muszę i tak wymienić bo są pęknięte
) z białymi wygląda tak a na ciemno
Wydaje mi się że robi się taki ponury front na ciemno dlatego piszcie co sądzicie, w ostatnim czasie doleciało kilka drobiazgów do auta a m.in. radyjko z czerwonym podświetleniem tj. Blaupunkt z mp3 ,
następnie wspawana końcówka o której wspominałem
Do środka również wskoczyły nowe siedzonka, kupiłem je za dobrą flaszkę także myślę że warto
Plastikowe rygle wywaliłem a wstawiłem aluminiowe .
Możliwe że wskoczy również nowy silniczek 1.6 TD SB którego troszkę podkręcę, ale cały czas się waham co do haka wyleci przed majóvwką teraz jeszcze tylne siedziska pójdą do tapicera, i blenda od 90 na tył. Narazie to tyle , kilka fotek z dzisiejszego wypadu
) z białymi wygląda tak a na ciemno
Wydaje mi się że robi się taki ponury front na ciemno dlatego piszcie co sądzicie, w ostatnim czasie doleciało kilka drobiazgów do auta a m.in. radyjko z czerwonym podświetleniem tj. Blaupunkt z mp3 ,
następnie wspawana końcówka o której wspominałem
Do środka również wskoczyły nowe siedzonka, kupiłem je za dobrą flaszkę także myślę że warto
Plastikowe rygle wywaliłem a wstawiłem aluminiowe .
Możliwe że wskoczy również nowy silniczek 1.6 TD SB którego troszkę podkręcę, ale cały czas się waham co do haka wyleci przed majóvwką teraz jeszcze tylne siedziska pójdą do tapicera, i blenda od 90 na tył. Narazie to tyle , kilka fotek z dzisiejszego wypadu
miałem ten sam dylemat czy zmienić kierunki i lampy przyciemnić ale teraz nawet bym sie nie zastanawiał z ciemnym przodem wygląda o wiele lepiej i agresywniej ja bym jeszcze dał dokładke zderzaka z tyłu skoro przód już masz Audi wygląda coraz ładniej powoli do przodu... fajna sesja szczególnie to przedostatnie zdjęcie <ok> tez musze cos takiego wymyslić :mrgreen:
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Korzystając z chwili wolnego postanowiłem iż wywalę ten materiał z boczków i zapodam na jego miejsce coś sensowniejszego, podjechałem do sklepu zakupiłem materiał i zaczołem działać co prawda uporanie się z tą przegnitą gąbką było niełatwe ale przy pomocy opalarki się udało, wygląda to mniej więcej tak:
No i efekt końcowy
Wyszło nawet fajnie, na początku trochę kiepski klej zapodałem i materiał mi się zaczął kurczyć, także jak coś to polecam budapren nadaje się najlepiej <ok>
Zamieniłem również grill na no emblem (sam nie wiem czy lepiej) (ta blacha biała która prześwituje już jest w czerni ) i pomalowałem bębny bo po zimie troszkę straciły na świeżości
Na dziś tyle, idę spać :mrgreen:
No i efekt końcowy
Wyszło nawet fajnie, na początku trochę kiepski klej zapodałem i materiał mi się zaczął kurczyć, także jak coś to polecam budapren nadaje się najlepiej <ok>
Zamieniłem również grill na no emblem (sam nie wiem czy lepiej) (ta blacha biała która prześwituje już jest w czerni ) i pomalowałem bębny bo po zimie troszkę straciły na świeżości
Na dziś tyle, idę spać :mrgreen: