1.8 jn :) CZARNUCH :d 14.06.2009 Wypadek.... oraz 09.10.09
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Szaun jesli chodzi ci o tylny spojler na klapie to jest "seria" - wychodziły B3 z takim dodatkiem. Nie jestem pewny czy do B4 bedzie pasował gdyz tył już ma inny kształ...pewno jakąś małą rzeźbe trzeba bedzie robić.
Co do kierunków tylnych to możesz od Avanta zainstalować - nie powinno byc duzych problemów (jesli chodzi o tył).
Co do kierunków tylnych to możesz od Avanta zainstalować - nie powinno byc duzych problemów (jesli chodzi o tył).
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zderzak idzie w tym roku do wymiany prawdopodobnie na V6/S bo jest u dołu pęknięty... (nigdy więcej laminatu),ślepak pisze:Widzę że w cupejce masz zderzak RS:P
a tak poza to ta coupe nie jest jeszcze moja... narazie brat jest właścicielem i mieszka za granicą, a Audi stoi sobie grzecznie w garażu i czeka aż dostanę prawko (pod koniec roku... myśle )
wiem że mam w opisie wpisane audi itp ale żeby sie zalogować to nie miałem innego wyjścia...
PS. masz cudne audi tylko szkoda że bez Q pozdrawiam
edit:
aha i jeszcze jedno... foto co jest na polska jazda co na nim jest złote b2 (rej GA...) i stoi koło niego twoja b3 to teraz jeździ po Żorach (woj. Śląskie), wiem bo brat ze znajomym po niego byli dwa lata temu (audi 80 b2 1.8gt)
Wiec tak.........nowe przednie lampki (pomalowane ramki) w lampach....kierunki depo dymione.....grill jest ori z czarnym matowym znaczkiem OOOO
co do felunku tak jak pisałem tylko 9j i w gre wchodzi Brock, Borbet, Shaper( http://moto.allegro.pl/item316806016_al ... ugeot.html
Nowy front:
co do felunku tak jak pisałem tylko 9j i w gre wchodzi Brock, Borbet, Shaper( http://moto.allegro.pl/item316806016_al ... ugeot.html
Nowy front:
Ostatnio zmieniony 09 mar 2008, 12:08 przez ślepak, łącznie zmieniany 1 raz.