..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Pieknieeeeeee wyglada, brachu bez kierunkow to ty teraz uwazaj chociaz przod mniej wazny jak tyl a co do tylu to czyzby po amerykansku mrugał :lol: hmmm :?:
mam nadzieje ze juz niedlugo zobacze foty z kierunkami z przodu.
Gratuluje udanego zakupu i zazdroszcze soczewy, zapodawaj ksenon szybciutko 8-)
mam nadzieje ze juz niedlugo zobacze foty z kierunkami z przodu.
Gratuluje udanego zakupu i zazdroszcze soczewy, zapodawaj ksenon szybciutko 8-)
wiem wiem chłopaki, macie racje z kierunkami .. kij z psami ja uwazam na ulicy zeby zagrozenia nie stwarzac bo to niebezpieczne jest kurde no ale jak zakładałem soczewki to mialem miec nowy zderzak następnego dnia, ale zycie sie potoczyło tak ze teraz nie wiadomo kiedy bedzie wogle ten zderzak hehe i musze cos na biegu zdumac, ale spokojnie mam juz pomysł
bastek ja Cie ciągle motywuję :mrgreen:
dred wkońcu, wkońcu dziubek wygląda jak powinien <ok>
minon zawsze byles jakos bardziej przezorniejszy odemnie <lol>
largoxxv za soczewy dałem normlana cenę, ale za to są idealne, a o mojej ameryce zapomnij <mikolaj>
słonik niedługo sie pochwalę tyłem to zobaczysz <urodziny>
dyzio jeżeli to przestępstwo to przyznaje się jestem winien :mrgreen:
bastek ja Cie ciągle motywuję :mrgreen:
dred wkońcu, wkońcu dziubek wygląda jak powinien <ok>
minon zawsze byles jakos bardziej przezorniejszy odemnie <lol>
largoxxv za soczewy dałem normlana cenę, ale za to są idealne, a o mojej ameryce zapomnij <mikolaj>
słonik niedługo sie pochwalę tyłem to zobaczysz <urodziny>
dyzio jeżeli to przestępstwo to przyznaje się jestem winien :mrgreen:
grozisz mi :?: :mrgreen: ja jestem spokojny ... mocno mam wszystko przykręconeMetal pisze:Bastek uważaj bo Duo to taki Don Juan :mrgreen: z tego co pisał to wszędzie go pełno Ja chyba tez przyjade na majóweczke do was bo spodobały mi sie te soczewki i tylne lampki :mrgreen: wiec ty Duo tez uważaj 8-)
wyglądam jak druciarz? :mrgreen: przykręcone mocno i dobrze ubezpieczone .. na tylnej szybie jeszcze walnę sobie taką naklejkę : "złodzieju, nie kradnij! w bagażniku śpi teściowa, po co ci to" :mrgreen:Metal pisze:Żeby nie powiedziec przyklejone ??? :mrgreen:grozisz mi :?: :mrgreen: ja jestem spokojny ... mocno mam wszystko przykręcone