to ma być odmiana blachary??? oj nie ładnie tak obrażać kolegów nie ładnieMetal pisze:Duo druciarz może nie ale blacharz
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[ Dodano: 2008-03-10, 20:53 ]
hmm <osohozi> teraz troche mam niesmak do przodu tego samochodu, taki jakiś pusty :roll: (bez obrazy) załóż zderzak z coupe i bedzie fajnie... pozdrawiam i życze kolejnych udanych i przemyślanych modów... (duo i nie przemyślane mody <lol> to raczej nie możliwe)
kolego pilocik69, tutaj masz link do aukcji gdzie co chwile się pojawiają soczewice do b4... (klik)pilocik69 pisze:duo, mozesz mi wyslac na PW jaki byl koszt tych lampke
Autko zacnie sie prezentuje
hmm <osohozi> teraz troche mam niesmak do przodu tego samochodu, taki jakiś pusty :roll: (bez obrazy) załóż zderzak z coupe i bedzie fajnie... pozdrawiam i życze kolejnych udanych i przemyślanych modów... (duo i nie przemyślane mody <lol> to raczej nie możliwe)
ja bym na Twoim miejscu dał mu bana
ostatnio z Simpsem mieliśmy jazdy non stop
Ja, GrześB i SImpson (2 modów i admin) na zlocie w Toruniu non stop leciał text ej Simps chcesz Bana , potem przeszliśmy na innych userów i jak tlyko bbyło coś nie tak to ja do SImpsa , Grzesia , lub qryś z nich do mnie "co banujemy??" ech ale były polewki
Duo powinieneś wejśc w jakiś układ z modem/adminem i banowac na telefon <LOL>
ostatnio z Simpsem mieliśmy jazdy non stop
Ja, GrześB i SImpson (2 modów i admin) na zlocie w Toruniu non stop leciał text ej Simps chcesz Bana , potem przeszliśmy na innych userów i jak tlyko bbyło coś nie tak to ja do SImpsa , Grzesia , lub qryś z nich do mnie "co banujemy??" ech ale były polewki
Duo powinieneś wejśc w jakiś układ z modem/adminem i banowac na telefon <LOL>
Chciałbym byc ale nie wiem czy fundusze mi na to pozwolą mam troszke długów których nie moge sie jak narazie pozbyc ... a tak wogóle to ja na majówke zapraszam do Krosna http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=2503 fajna impreza :mrgreen: