dzisiaj rozdaje wyłącznie banany <lol>Metal pisze:zaraz dostane ostrzezenie ze to nie ten temat
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Napisze wiadomo co to co reszta hehe audik jest wypas tył super już kiedyś mówiłem do Dua ze mu wykręcę te lampy hehe :lol: Fura kozacka pozdro
Duo jak skończysz swój projekt i nie będziesz miał co robić to mogę się zamienić na audiki wtedy każdy będzie zadowolony a ty będziesz miał co robić hehe :lol:
Duo jak skończysz swój projekt i nie będziesz miał co robić to mogę się zamienić na audiki wtedy każdy będzie zadowolony a ty będziesz miał co robić hehe :lol:
... tuż przed samymi świętami chciałem wysprzątać niunię, wjechałem więc na halę aby ją poodkurzać. Nie chciało mi się targać odkurzacza więc postanowiłem podjechać maksymalnie blisko do niego, przy czym musiałem po drodze pokonać dwa podnośniki (fotka nr 1.) jednak już na pierwszym moja podróż się skończyła ... auto oparło się na nim a dalsza jazda była niemożliwa (fotka nr. 2) podłożenie deski nic nie pomogło, więc postanowiłem unieść niunię lekko na żabce jednak okazało się, że żabka owszem wchodzi pod auto, ale już nie ma miejsca aby ją podnieść (fotka nr. 3) Trzeba było wołać kolegów i wynosić auto za błotniki, na koniec muszę dodać iż po wszystkim zmierzyłem najwyższy punkt podnośnika na którym się zawiesiłem .. przeszkoda ma całe 9,5cm wysokości (fotka nr. 4) .. a tak niewinnie wyglądała <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 24 mar 2008, 18:07 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.