[B4 1Z automat Avant] Moja rakieta.......
[B4 1Z automat Avant] Moja rakieta.......
Witam. Jestem juz na forum od jakiegos czasu i niewiem jakim cudem nie zamiescilem zdjec wczesniej . Nadrabiajac zaleglosci umieszczam je teraz:
opis:
przed zmianiami:
B4 1z avant TDI, 95r
- elektryka z przodu + lusterka
- 2 x airbag
- klimatyzacja
- tempomat
-ABS
i mnostwo innych drobniejszychh rzxeczy
zdjecie1
zdjecie2
zdjecie3
zdjecie4
zdjecie5
Po zmianiach:
- obrotomierz
-dodatkowe zegary VDO
- ramki na zegary
- BC
- sprezyny FK automotive 40/40 mm
- radyjko Pioneer + glosniki Sinuslive
- kierunki od V6
Mam narazie tylko jedno zdjecie , wiecej i o lepszej jakosci bedzie wkrotce:
zdjecie1
zdjecie2
milego ogladania
Update: 12.09.2009
Moja furka stala sie manualem
W koncu sie doczekalem, w zeszlym tygodniu fura przeszla zabieg wymiany skrzyni na manualna. Calos zajela znajomemu mechanikowie i mi okolo 1,5 dnia. Poza elektryka nie bylo wiekszych niespodzianek. Powiem tylko ze po calym zabiegu furka znacznie odzyla, a jesli chodzi o spalanie to dobiero sie zobaczy.
P.s.
Mam do sprzedania sporo gratów z automatu: skrzynia AEG, polosie, sanki, wieniec, lewarek, stabilizator, itd .. prosze pytac jakby cos
Dodam ze wszystko jest w idealnym stanie, przebieg 280 tys
opis:
przed zmianiami:
B4 1z avant TDI, 95r
- elektryka z przodu + lusterka
- 2 x airbag
- klimatyzacja
- tempomat
-ABS
i mnostwo innych drobniejszychh rzxeczy
zdjecie1
zdjecie2
zdjecie3
zdjecie4
zdjecie5
Po zmianiach:
- obrotomierz
-dodatkowe zegary VDO
- ramki na zegary
- BC
- sprezyny FK automotive 40/40 mm
- radyjko Pioneer + glosniki Sinuslive
- kierunki od V6
Mam narazie tylko jedno zdjecie , wiecej i o lepszej jakosci bedzie wkrotce:
zdjecie1
zdjecie2
milego ogladania
Update: 12.09.2009
Moja furka stala sie manualem
W koncu sie doczekalem, w zeszlym tygodniu fura przeszla zabieg wymiany skrzyni na manualna. Calos zajela znajomemu mechanikowie i mi okolo 1,5 dnia. Poza elektryka nie bylo wiekszych niespodzianek. Powiem tylko ze po calym zabiegu furka znacznie odzyla, a jesli chodzi o spalanie to dobiero sie zobaczy.
P.s.
Mam do sprzedania sporo gratów z automatu: skrzynia AEG, polosie, sanki, wieniec, lewarek, stabilizator, itd .. prosze pytac jakby cos
Dodam ze wszystko jest w idealnym stanie, przebieg 280 tys
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2009, 12:48 przez pilocik69, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo ładny avancik 8-) Widać, że dbasz o nią. Kierunki z V-ki fajnie wyglądają. Na dole dałeś kierunki a na górę w miejsce po kierunkach wrzuciłeś postojówki??
Jak już napisałem, super się prezentuje (jak nówka) ale najbardziej podoba mi się ten automacik <ok> Chyba rzadko spotykany z silnikiem 1Z. Ilo biegową skrzynię tam masz? Jest kick down, czy przełącznik "sport" przy gałce? No i napisz ile pali Ci z tym automatem i ogólnie jak Ci się jeździ.
Jak już napisałem, super się prezentuje (jak nówka) ale najbardziej podoba mi się ten automacik <ok> Chyba rzadko spotykany z silnikiem 1Z. Ilo biegową skrzynię tam masz? Jest kick down, czy przełącznik "sport" przy gałce? No i napisz ile pali Ci z tym automatem i ogólnie jak Ci się jeździ.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
NArazie mam podwojne dzialajace kierunki z przodu( czekam na soczewki )8S3 pisze:Bardzo ładny avancik 8-) Widać, że dbasz o nią. Kierunki z V-ki fajnie wyglądają. Na dole dałeś kierunki a na górę w miejsce po kierunkach wrzuciłeś postojówki??
A co do automatu, no jest KickDown, jest przycisk pod pedalem gazu jak wcisniesz do oporu gaz, to tyz redukuje ( niby jak Kickdown , ale jest cos takiego) noi przycisk SZPORT oczywiscie.. :mrgreen: . Skrzynia jest 4-ka brakuje 5-tki przy 170 robi sie troszke glosno, noi 4-ka zalacza sie dopiero przy okolo 80 km/h, takze po miescie musze czesto pilowac ma 3-ce, ale i tak jest gites po tylu latach skrzynia dziala wysmienicie. Chociaz mysle o zmianie skrzyni na manual...
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- Darek 80b3
- Forum Audi 80