[Audi B4 2.3 NG] Mój nowy nabytek
no to się nacieszyłem niunią. Wyjechała mi pewna łajza z podporządkowanej i... szkoda całkowita po obu stronach. Trafiłem Volvo V40. Gość miał OC więc liczę na odpowiednie zadośćuczynienie i kupno kolejnej czerwonej strzały 2.3 lub 2.6, a może nawet 2.8 jeśli na paliwo wydolę. W związku z tym niedługo będzie prawdopodobnie na sprzedaż całość lub na części. Silnik nie ruszony(pali) tylko podłużnice pogięte przed układem jezdnym więc raczej wszystko sprawne...
no właśnie o to chodzi, że z takim wyposażeniem ciężko coś upolować za te pieniądze co za nią dałem. I to jeszcze w takim stanie. Fakt... nic nikomu nie jest, a zanim upuściłem trochę pary czułem się jak nigdy dotąd. Facet miał farta, że był przypięty pasami bo bym go wyciągnął z tego volvo, a dalej to nie wiem co...
Szkoda samochodu....Pawog2 pisze:ale żeby 2 razy takiego farta co do zakupu dobrego egzemplarza mieć to już nie wierzę. Chociaż mam na oku bardzo ładną qpetę 2.8, quattro, dobre wyposażenie bez poduszki powietrznej jedynie w porównaniu do poprzedniczki. Poczekam i zobaczę ile wyliczą...
Nie wiem ile dałeś, ale jeśli nie z Twojej winy to powinieneś być zadowolony z wyceny, jeśli szkoda będzie całkowita......
Spójrz w mój podpis jeśli szukasz podobnego wozu, ja się noszę z zamiarem sprzedania swojej, jeśli by Ci się podobała to możemy pogadać, cena mojej jest wysoka, ale i tak poniżej jej wartości...
Pozdr...
-
- Forum Audi 80