witam /b2 quattro/+/urquattro/ :D
witam /b2 quattro/+/urquattro/ :D
witam
jestem szczęśliwym posiadaczem dwu drzwiowej audi b2 quattro jak narazie pojazd jest w trakcie "rekonstrukcji" zdjecia robil poprzedni właściciel wiec juz sa nieaktualne....teraz wyglada ciut lepiej aktualne zamieszcze jak tylko skończe prace nad tym projektem
pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, 21:26 przez libton, łącznie zmieniany 1 raz.
nadwozie powróci do oryginału, wnętrze równiez pozostanie w duchu epoki wymieniona natomiast bedzie jednostka napedowa na 2.2 lub 2.3 20v turbo, bo strasznie mnie kreci ten silniczek 8-) (obecnie jestem na etapie szukania "dawcy" czyli jakiejs zozbitej lub calej s4 w dobrej cenie) no i oczywiscie modyfikacji musza zostac poddane również hamulce.....a na to jeszcze pomysłu nie mam....no ale do konca jeszcze daleka droga...czas pokaże..... :mrgreen:
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
qrde sam już nie wiem co mam robić z autem, chyba odwidziało mi sie troche rezanie, nie wiem czy nie szkoda mi "psuć auta" w końcu niewiele ich wypuścili.....może jednak oryginał.......qźwa nie mam pojęcia.....powoli skłaniam sie na strone powrotu do serii......a skoro rezygnyje z budowy małego pocisku, chyba zaczne poszukiwania marzenia.........ur quattro, co prawda extremalnie ciężko coś takiego wynaleźć za jakąś rozsądną kase, no ale jak to mówią "dla chcącego....."
może Wy macie jakieś pomysły.......pomóżcie koledze w potrzebie :mrgreen:
może Wy macie jakieś pomysły.......pomóżcie koledze w potrzebie :mrgreen:
Jak to widze mniej więcej tak... :
Seryjna buda , bez tych paskudnych progów i haka z tyłu... Niski zawias i ładny felunek..
i na tym bym poprzestał... Ogólnie mówiąc, jeżeli już przerabiać to tylko tak aby łatwo ,możnabylo wrócić do oryginału...
P.S. ur-quattro - rozsądna kasa..... brzmi conajmniej niedorzecznie... :mrgreen:
Seryjna buda , bez tych paskudnych progów i haka z tyłu... Niski zawias i ładny felunek..
i na tym bym poprzestał... Ogólnie mówiąc, jeżeli już przerabiać to tylko tak aby łatwo ,możnabylo wrócić do oryginału...
P.S. ur-quattro - rozsądna kasa..... brzmi conajmniej niedorzecznie... :mrgreen:
<P.S. ur-quattro - rozsądna kasa..... brzmi conajmniej niedorzecznie... >
......rozsądna na tyle na ile to możliwe..... nie interesuje mnie kupno idealnego egzemplarza za jakieś 20 tyś euro tylko autko do podłubania, no ale oczywiście nie myśle że uda sie takiego sprzęta wyrwać za 10tyś pln......jestem raczej realistą......
pozdrawiam
......rozsądna na tyle na ile to możliwe..... nie interesuje mnie kupno idealnego egzemplarza za jakieś 20 tyś euro tylko autko do podłubania, no ale oczywiście nie myśle że uda sie takiego sprzęta wyrwać za 10tyś pln......jestem raczej realistą......
pozdrawiam