Audi Coupe by Marconi
ravestation
masz racje i to wlasnie pisalem wizualnie auto cieszy oko i o to chodzi i nie kazdy musi miec 600 koni po maska on ma 1.8 16v jezdzi na codzien a auto wyglada jak by bylo jedno z najszybszych i co i na laminacie dobrze zrobiony ladnie pomalowany nie odbiega niczym od orgi tym bardziej ze orgi nie ma takich jak laminat !!! franoF1 nie wiem w jakich ty zyjesz realiach ale jesli orgi to co u ciebie robi ten silnik co??!! . jak orgi to wszystko silnik zderzak wykonczenie wnetrza .. okresl sie w koncu !!
masz racje i to wlasnie pisalem wizualnie auto cieszy oko i o to chodzi i nie kazdy musi miec 600 koni po maska on ma 1.8 16v jezdzi na codzien a auto wyglada jak by bylo jedno z najszybszych i co i na laminacie dobrze zrobiony ladnie pomalowany nie odbiega niczym od orgi tym bardziej ze orgi nie ma takich jak laminat !!! franoF1 nie wiem w jakich ty zyjesz realiach ale jesli orgi to co u ciebie robi ten silnik co??!! . jak orgi to wszystko silnik zderzak wykonczenie wnetrza .. okresl sie w koncu !!
jak bys nie zauwazyl i dobrze przeczytal to to byl przyklad a nie jego auto. a co chce od twojego ??
piszesz wiecznie o orgi a ja w B4 nie widzialem 1.8 turbo ... co do laminatow cos juz mowilem nie bede pisal to samo w kólko bo niby po co wisz co mysle o tym co piszesz i widze ze inni pysla podobnie jak ja !!
nie chce robić zbędnego ot. dlatego wole sobie odpuścić dalsza dyskusje z Tobą.
Frano
piszesz wiecznie o orgi a ja w B4 nie widzialem 1.8 turbo ... co do laminatow cos juz mowilem nie bede pisal to samo w kólko bo niby po co wisz co mysle o tym co piszesz i widze ze inni pysla podobnie jak ja !!
nie chce robić zbędnego ot. dlatego wole sobie odpuścić dalsza dyskusje z Tobą.
Frano
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, 16:06 przez largoxxv, łącznie zmieniany 2 razy.
kochaniutki jest roznica miedzy ori a seria, rymem mowiąc wysil rozum i wez to zrozum :mrgreen: tak jak frano tak samo jak i ja oraz kilka innych osób tutaj staramy sie robic mody na jaknajwiekszej ilosci ori czesci a jezeli nie to przynajmniej na markowych. Mi osobiscie zawsze marzylo sie auto na wysokim poziomie de i obiecalem sobie ze kiedys takie zrobie, mysle ze powoli spelniam sowje marzenia .. pozdrwiam tych ktorzy budujac swoje auta kazdego dnia czuja dume z nich oraz patrzac na nie widza spelniajace sie ich sny .. tyle <urodziny>largoxxv pisze: franoF1 nie wiem w jakich ty zyjesz realiach ale jesli orgi to co u ciebie robi ten silnik co??!! . jak orgi to wszystko silnik zderzak wykonczenie wnetrza .. okresl sie w koncu !!
duo nie wiem jak ty ale nie wszyscy spia na kasie by robic w orgi. o to tu chodzi onic innego !!!!!!!! bo soczewki i zdezak to nieraz koszt calego auta ktos zarabia 800zl miesiecznie i stac go na laminat ale chce cos robic by poprawic wizerunek auta i o to chopdzi ze jak kogos stac na orgi to oki ale jesli nie to nie mamy prawa tego krytykowac...... i tyle
[ Dodano: 2008-03-23, 16:22 ]
Frano bo wiesz ze mam racje !!!!
[ Dodano: 2008-03-23, 16:22 ]
Frano bo wiesz ze mam racje !!!!
i tu sie mylisz bo malzenstwo zarabia po 1000 zl na lep i kupuje auto w kredycie za 40tys i nic w tym dziwnego bo tak jest rata oplaty itp i jezdzi autem za takie pieniadze i stac go na laminat a nie orgi tu chodzi o to czy tuning w laminacie jest gorszy od orgi ja uwazam ze nie bo to kwestia posiadanych srodków do zycia!!
ja nie obrazam twoich rodzicow DUO bo to oni tak zrobili i wiem ze to normalne bo kazdy chce zyc w jakis normalny sposob i jak pracuje pol zycia to cos z niego chce miec i jesli pracujesz w kredytach to powinienes wiedziec ze to teraz jest normalne ze ludzie jada tylko na kredytach widac nie masz pojecia jak sie zyje w tych czasach !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
nie rozumiem co ty masz do moich rodziców .. ja wiem ze jedzie sie na kredytach ale nie bierze sie kredytu 40tys na wóz mając 2000 na utrzymanie domu i rodziny :!: largo przestańmy juz zasmiecac temat marconiemu to miejce na opinie o jego maszynce a nie nasze wywody :!: masz świezy temat semena w którym ma kilka pytań do znawców możesz tam sie wykazać <mikolaj> pozdro
Chłopaki dajce już spokój :!:
Zrobiliście tyle syfu że ja pier.... :!:
Jak był bym adminem dawno byście już dostali ban wszyscy :roll:
też chcesz? <lol>
Frano
Zrobiliście tyle syfu że ja pier.... :!:
Jak był bym adminem dawno byście już dostali ban wszyscy :roll:
też chcesz? <lol>
Frano
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, 17:04 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie nie jest ważne czy to są laminaty czy jakieś ori. dla mnie ważne jest żeby samochód wyglądał fajnie i oryginalnie.
czasami a nawet często laminaty mają ciekawsze wzory niż części ori i takie gadanie gdy widzimy wzór inny niż ori ze od razu "wieś tańczy i śpiewa" mówi o autorze tego tekstu a o tym do kogo ten tekst jest skierowany.
obejrzyjcie sobie temat wieś tuning. tam co drugi samochód jest oceniany przez "znawców".
wy kompromitujecie siebie a nie tez laminaty. pomyślcie co piszecie bo wasze samochody nie są najfajniejsze
[ Dodano: 2008-03-23, 17:25 ]
sory ze zaśmiecam ale nie wytrzymałem
czasami a nawet często laminaty mają ciekawsze wzory niż części ori i takie gadanie gdy widzimy wzór inny niż ori ze od razu "wieś tańczy i śpiewa" mówi o autorze tego tekstu a o tym do kogo ten tekst jest skierowany.
obejrzyjcie sobie temat wieś tuning. tam co drugi samochód jest oceniany przez "znawców".
wy kompromitujecie siebie a nie tez laminaty. pomyślcie co piszecie bo wasze samochody nie są najfajniejsze
[ Dodano: 2008-03-23, 17:25 ]
sory ze zaśmiecam ale nie wytrzymałem
laminat neguje w 100% tylko wtedy jak jest jego alternatywa z abs natomiast ogoline nie mam nic przeciwko pod warunkiem ze jest to odpowiednia jakosc, pozatym na ogol problem bywa rozniez iz ludzie czesto nie potrafia dobrze dobrac komponetow co daje taki efekt iz auto nie jest spojne ( kwadratowe progi to okraglych zderzakow itp)
PS zajrzyjcie tutaj www.kallehassel.com pracujac w poprzedniej firmie uczestniczylem w tworzeniu tych dwoch projektow aut ktore cale sa a laminatu .. powtorze jeszcze raz do laminatu nie mam uprzedzenia ale pod warunkiem ze wyglada jak powininen ( link ) <mikolaj>
adasrogas jeszcze slwo do Ciebie, mylisz sie kolego ... my jestesmy najafajniejsi a nasze auta najladniejsze, a nawet jesli nie to i tak warto w to wierzyć hehehehehehehe :!:
PS zajrzyjcie tutaj www.kallehassel.com pracujac w poprzedniej firmie uczestniczylem w tworzeniu tych dwoch projektow aut ktore cale sa a laminatu .. powtorze jeszcze raz do laminatu nie mam uprzedzenia ale pod warunkiem ze wyglada jak powininen ( link ) <mikolaj>
adasrogas jeszcze slwo do Ciebie, mylisz sie kolego ... my jestesmy najafajniejsi a nasze auta najladniejsze, a nawet jesli nie to i tak warto w to wierzyć hehehehehehehe :!: