..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Coście się tak chłopa czepili, nie trza było rzucać kamieniami na szkołę...to teraz też by się pod krawatem kasę trzepało :mrgreen:
duo, podoba mi się tak posadzone auto, tylko właśnie między innymi z takich powodów, stawiam walory użytkowe samochodu nad wizualnymi Tobie oczywiście kibicuję z całej siły i zawsze chętnie oglądam to co nowego fundujesz swojej furze, choć rzadko to komentuję <ok>
duo, podoba mi się tak posadzone auto, tylko właśnie między innymi z takich powodów, stawiam walory użytkowe samochodu nad wizualnymi Tobie oczywiście kibicuję z całej siły i zawsze chętnie oglądam to co nowego fundujesz swojej furze, choć rzadko to komentuję <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Duo a jak się autko trzyma na naszych kochanych polskich drogach? czy tam gdzie jeździsz drogi są jak tafla lodu gładziutkie? <ok>
mam nadzieję że nie wpadnie Ci auto do jednej z miliarda i n-milionów dz\iur w polsce bo może być podobnie jak z tym podnośnikiem :mrgreen:
coraz ładniejsze te Twojer autko, gratki <ok>
mam nadzieję że nie wpadnie Ci auto do jednej z miliarda i n-milionów dz\iur w polsce bo może być podobnie jak z tym podnośnikiem :mrgreen:
a więc .. drogi a raczej bezdroża u nas jak wszędzie dlatego w wiele miejsc nie wjeżdzam dużo ulic omijam czasem przejadę sie autobusem jak mam tłuc niunie po dołach pozatym od zawsze mam wozy na zawiasach i znam kazdą dziure w lublinie :mrgreen: mimo to jednak predkosci jakie rozwijam po miescie to 40-50km/h a przy tym jezdze bardzo ostroznie nie odrywajac wzroku od asfaltu ... czasem to męczarnia moze ale jak wysiadam z wozu zamykam drzwi odchodze kilka kroków oglądam się za siebie i patrze na niunie to mi wynagradza wszystkie te niedogodności ... ja zawsze sie smieje ze moim samochodem czasem ciezko trafic w asfalt to powiedzenie znaja wszyscy moi znajomi <mikolaj>spaykee pisze:Duo a jak się autko trzyma na naszych kochanych polskich drogach? czy tam gdzie jeździsz drogi są jak tafla lodu gładziutkie? <ok>
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub