Audi 80 V6 + nowy nabytek TDI :)
Niepozorna (jak na razie) V-ka Wygląda świeżo, z tym przebiegiem to prawie nówka. Nie dziwię się, że nie starczyło cierpliwości do szukania Coupe, wiem coś o tym.
Z zespolonymi już znacznie lepiej się prezentuje. Co do felg, to myślę że nie tylko w tych od Competition byłoby dobrze.
Kojarzę ją z ogłoszeń allegro, jak jeszcze Twój brat chciał sprzedać. Za tą kasę, myślę, że lepiej że została, przynajmniej wiesz co masz.
Co daje ten EDS w praktyce? Pomaga przy szybkim ruszaniu ?
Z zespolonymi już znacznie lepiej się prezentuje. Co do felg, to myślę że nie tylko w tych od Competition byłoby dobrze.
Kojarzę ją z ogłoszeń allegro, jak jeszcze Twój brat chciał sprzedać. Za tą kasę, myślę, że lepiej że została, przynajmniej wiesz co masz.
Tak była wystawiana 2-3 razy ale było małe zainteresowanie Może to i lepiej8S3 pisze:Kojarzę ją z ogłoszeń allegro, jak jeszcze Twój brat chciał sprzedać. Za tą kasę, myślę, że lepiej że została, przynajmniej wiesz co masz.
Od brata odkupiłem ją dużo taniej niż była w ogłoszeniu. Pewnie sam wiesz jak ciężko trafić dobrą Coupete i sedana z V-ką :-|
Co do EDS to jeżeli masz niskie obroty i koła boksują to się nie załącza. Jeśli masz obroty 2,5-3 tyś i koła zaczynają boksować to z pod maski zaczyna dochodzić brzęczenie (identyczne kiedy załącza się ABS) i wtedy czuć jak koło które nie boksuje zaczyna rwać :mrgreen:
Czy pomaga przy szybkim ruszaniu :?: Na mokrym czuć że EDS walczy ale czy pomaga to ciężko powiedzieć Jeśli to zamontowali to pewnie coś to daje <lol>