[2,6 v6 B4] quattro
- mariobross
- Forum Audi 80
Ciesze się że wam się podoba, historia tej niuni jest taka że szukałem wsumie prawie pół roczku takiej wypaśnej wersji aczkolwiek chciałem z silnikiem tym 2,2 turbo albo w ostateczności 2,8 v6 ale no było ciężko zresztą sami wiecie jak jest trudno o naprawde zadbany model a co dopiero żeby miało wyposażenie takie jak sie chce. Naprawdę ręce mi opadały bo sie najeździłem mnóstwo, aż tu się pojawiło ogłoszenie i w dodatku no rzut beretem od mojego miejsca zamieszkania fakt no 2,6 v6 ale pojechałem jak zobaczyłem to się normalnie zakochałem naprawdę niezniszczone i zadbane autko, jak się okazało właściciel szukał jej rok w niemczech i również jak my ma pasje i bzika na punkcie audi i chciał no rodzynkę. W niemczech był tylko jeden właściciel a ja jestem w sumie trzeci.
Od razu prostuje dwie sprawy: mam oczywiście oryginalną pokrywę silnika ale niestety fachmany od gazu uznali że lepiej będzie zamontować gaz swobodnie i prosto niż go upychać pod pokrywę i no po prostu nie chce teraz ciąć pokrywy przez gaz może kiedyś to dam przerobić żeby weszła pokrywa.
Druga sprawa nie ma żadnej soczewki prawa lampa jest wymieniona bo niestety pękła od kamienia i ma ona inne obrysy choć też z helli wiem rzuca się to w oczy ale już myśle za dwa tygodnie bede miał soczewki do niej, a fotki na stronce troche kiepskie będą lepsze :mrgreen:
a alumki mhm na spokojnie może już w czerwcu :lol:
Od razu prostuje dwie sprawy: mam oczywiście oryginalną pokrywę silnika ale niestety fachmany od gazu uznali że lepiej będzie zamontować gaz swobodnie i prosto niż go upychać pod pokrywę i no po prostu nie chce teraz ciąć pokrywy przez gaz może kiedyś to dam przerobić żeby weszła pokrywa.
Druga sprawa nie ma żadnej soczewki prawa lampa jest wymieniona bo niestety pękła od kamienia i ma ona inne obrysy choć też z helli wiem rzuca się to w oczy ale już myśle za dwa tygodnie bede miał soczewki do niej, a fotki na stronce troche kiepskie będą lepsze :mrgreen:
a alumki mhm na spokojnie może już w czerwcu :lol:
- mariobross
- Forum Audi 80
No i udało się, zabieg upiększający na biegu, nowe lapmki i alumki zapraszam do oglądania
fotki audiczki
fotki audiczki