..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
no dokładnie .. :mrgreen: u mnie to samo jest tzn z tymi dziewczynami to róznie bywa, zależy jaka sie trafi jednym skaczą bardziej drugim mniej <mikolaj>Metal pisze:Duo ja nie mam duzo lepiej każdy przejazd kolejowy 2km/h i po miecie 40-50 wiecej nie pojade bo mi plomby wypadają a moja dziewczyna narzeka ze jej cycuszki skaczą :mrgreen:
DUO coś takiego na przodzik http://www.allegro.pl/item335822634_aud ... kazja.html
i bedzie o niebo lepiej <ok>
ogolnie auto ładnie zadbane ale tak szczerze to jakoś mnie nierusza ,silnik 115 PS ,zwykła oska, brak klimy , elektryki ... itp ...
pozdrowionka
i bedzie o niebo lepiej <ok>
ogolnie auto ładnie zadbane ale tak szczerze to jakoś mnie nierusza ,silnik 115 PS ,zwykła oska, brak klimy , elektryki ... itp ...
pozdrowionka
gleba to cała przyjemność z jazdy 8-) a zapewniam że w b3 przy 60/40 nawet zabka nie wchodzi :mrgreen: także nie byłoby jak podnieść...a takie świństwo jak podnośniki to omijam z daleka :lol: no chyba ze najazdowy
P.S. duo jak wybierasz sie na majówke to musimy razem wyruszyć od lbn bo potzrebuje przewodnika po dziurach
P.S. duo jak wybierasz sie na majówke to musimy razem wyruszyć od lbn bo potzrebuje przewodnika po dziurach
quattro ja całe zycie smigałem quattrowką .. niecały rok temu kupiłęm ośkę z myślą budowy auta demo więc nie potrzebowałem wypasu mechanicznego .. PDW co prawda nie ma .. ale nie ma "jeszcze" cały czas trwają prace nad wozem zbieranie części robienie projektów itp itd także cierpliwie czekaj na kolejne newsy pozdroo
glenio no B3 seryjnie jest samo w sobie niższe więc frajda większa .. bardzo chętnie się ustawię z Tobą na majóvwkę na której napewno będę ... masz moj kom, będziemy w kontakcie
glenio no B3 seryjnie jest samo w sobie niższe więc frajda większa .. bardzo chętnie się ustawię z Tobą na majóvwkę na której napewno będę ... masz moj kom, będziemy w kontakcie
W takie zegary stwórca postanowił wyposażyć moją nianię, przyznać trzeba, że troche to smutne było …
… więc postanowiłem coś z tym zrobić przy użyciu takiego o to zestawu tuningowego …
… postanowiłem działać, jak widać …
… efekty mnie zadowalają … zagościły ringi ponieważ lubię ten styl błyszczący jak nikiel, a logo S-line jest obietnicą kolejnych modów mojej niuni …
To dopiero początek jeżeli chodzi o zegary, kolejne modyfikacje ich już niedługo cdn.
… więc postanowiłem coś z tym zrobić przy użyciu takiego o to zestawu tuningowego …
… postanowiłem działać, jak widać …
… efekty mnie zadowalają … zagościły ringi ponieważ lubię ten styl błyszczący jak nikiel, a logo S-line jest obietnicą kolejnych modów mojej niuni …
To dopiero początek jeżeli chodzi o zegary, kolejne modyfikacje ich już niedługo cdn.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2008, 20:15 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item334728496_emb ... gary_.html
Tyle ze do takiej naklejki pasowało by coś w wyposażenia s-line a nie tylko sama naklejka :mrgreen:
Tyle ze do takiej naklejki pasowało by coś w wyposażenia s-line a nie tylko sama naklejka :mrgreen: