..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
ja aktualnie tez mam zespolone. a miejsce dla kierunkowskazow ustapily halogeny H1 :evil:koko666 pisze:Duo piekne lampki zalozyles, brakowalo tego do szczescia, fabryczna lampa strasznie nie pasowala, a teraz juz nie mam sie do czego przyczepic :mrgreen: tylko powiedz jak masz kierunki zrobione? pod postojowka?
mega fajny efekt jak kierunek miga sobie od strony atrapy. jak w rasowym amerykancu :mrgreen:
a co do audiczki duo to bardzo ladna. jedyne co mnie razi to blenda na szybie tylnej. jakos nie moge tego przetrawic na 80tkach.
pozdr
We wrześniu zakupione za wielką wodą, miesiąc temu zawitały do naszego kraju i kiedy tylko nadeszły cieplejsze dni postanowiłem je zamontować. Mowa oczywiście o zewnętrznych lampach US/JAP. Na fotkach 1-5 oryginalne europejczyki oczywiście, dalej fotki 6-7 pokazują holdery, które są odpowiedzialne za „amerykańskie świecenie kierunkowskazu” co widać na fotce 8 przy zwykłej lampie. Lampy zza wody widać na fotkach 9-10 natomiast 11-12 to zdjęcia zrobione po demontażu serii. Następnie 13-14 to już efekt końcowy oraz zdjęcie 15 jak to się świeci w Ameryce. Jak dla mnie efekt końcowy jest extra, długo na te lampy czekałem i jestem szczęśliwy, że wkońcu jest jak chciałem. Woże je z dumą. Pozdrawiam wszystkich. Duo.