Żeby faktycznie ocenić Coupejkę Marconiego najlepiej obejrzeć ją w realu, na przykład na jakimś zlocie 8-) :shock: .
Niezależnie od niektórych opinii o laminatach, słabym silniku czy doborze gadgetów typu neony, ten audik gdziekolwiek się pokarze robi niesamowite wrażenie i przygniata mocą, z którą jak na razie nikt w klubie konkurować nie może, tyle że jej źródło nie znajduje się z przodu ale z tyłu pojazdu :mrgreen:
Marku drugiej tak oryginalnej Audicy nie znajdzie się w całej RP tak trzymaj <ok>
Audiczka jest inna i tyle Nie będe pisał o progach bo je bym wywalił :mrgreen: reszta git. Widze też jakieś smaczne biale wnętrze Szacunek za audio <ok>
ps: ale kierunki widział bym tam jednak ori ( z siateczką) niż te clear look, ori białe są prawie w tej samej cenie Pozdrawiam i gartuluje autka
Co, kto by nie napisał, to nie można się nie zgodzić z opinią, że wozik jest, bardzo ładny, zadbany i oryginalny. A to że laminat, no cóż, coś za coś - zamiast wydawać nie wiadomo ile kasy na ori zderzak od RS, można ją gdzie indziej zainwestować
Gratuluje wspaniałego i budzącego zazdrość innych audi <ok>
Marconi mi Twoja furka sie podoba!!!! tuning ma to do siebie ze kazde auto jest inne - niepowtarzalne!!!!
super wyglad jeszcze lepsze car audio!!!! a lambo dorss robi wrazenie!!!!! super i gratulacje medalisto!!!!
Dzięki panowie za opinie za i przeciw , bo ja to ogólnię sie nie obrażam i słucham opini aby coś tam jeszcze udoskonalić ( kto mnie zna to wie jakim jestem świrusem pod względem tuningu , i się nie zmienię ) , rafi zapraszam na zawody w Lublinie może się w końcu poznamy , przy jakimś browarku a tu link do zawodów http://www.soundoftuning.pl/
Marconi pisze:Będę napewno , w zeszłym roku nie wypaliło bo spaliłem głośnik w nocy przed zawodami , a niestety mam kawał drogi i nie opłaciło się jechać
zapraszam do LBN i liczę na wspólną sesję naszych niuniek :mrgreen:
Hołowczyc20 pisze:wszystko fajnie tylko silnik przydał by się inny np:2.6 v6 ABC :mrgreen:
nie ma potrzeby auto ma spokojnie jezdzic i cieszyc oko i ucho a nie przelatywac po miescie tak zeby nie bylo wiadomo co to i kto to .. po co wiec meczyc v6 na niskich biegach :mrgreen: