[Audi B4 1,9TDi Wrocław] by Cudak :)
[Audi B4 1,9TDi Wrocław] by Cudak :)
Siemaneczko:)
Z racji tej, ze sie zarejestrowałem na waszym forum, to wypadało by, abym pokazał czym jezdze :->
Fotki zobrazują wam calokształt, a od strony technicznej wyglada to tak:
Rok prod: 1992
Typ nadwozia: sedan
Silniczek: 1,9TDi
Kolor: biały
Wyposażenie pełna bieda:( (ABS, wspom. kier., halogeny )
Ocencie sami <ok>
Tak wyszło, ze na kazdym zdjeciu autko jest z lewej strony fotografowane, ale innych fotek nie mam tego cacka ;p
Co tez nie znaczy, ze prawa strona jest przerysowana, zgnita, "KRZYWA".
Autko nie posiada zadnej rdzy...
Posiada w niespotykanym stanie koncowki wydechu, co widac lekko na jednej z fotek. Sa bardzo zadbane i polerowane raz w tygodniu pasta ) Fajny efekt daja jak jest slonecznie, swieca sie 8-)
Nie wiem jak wam sie jezdzi Swoimi 80tkami, ale ta jest po prostu przyklejona do jezdzni... Sprawdzalem wiele razy, wchodzac w zakrety ponad 100km/h, zakrety tez nie byly małe... Dawała rade:)
Potrzebuje tylko kupic tylna blende na klape (lewa strona), bo mam uszkodzona(cofałem i slupek stał :evil: ). moze ktos ma ??:D
Z racji tej, ze sie zarejestrowałem na waszym forum, to wypadało by, abym pokazał czym jezdze :->
Fotki zobrazują wam calokształt, a od strony technicznej wyglada to tak:
Rok prod: 1992
Typ nadwozia: sedan
Silniczek: 1,9TDi
Kolor: biały
Wyposażenie pełna bieda:( (ABS, wspom. kier., halogeny )
Ocencie sami <ok>
Tak wyszło, ze na kazdym zdjeciu autko jest z lewej strony fotografowane, ale innych fotek nie mam tego cacka ;p
Co tez nie znaczy, ze prawa strona jest przerysowana, zgnita, "KRZYWA".
Autko nie posiada zadnej rdzy...
Posiada w niespotykanym stanie koncowki wydechu, co widac lekko na jednej z fotek. Sa bardzo zadbane i polerowane raz w tygodniu pasta ) Fajny efekt daja jak jest slonecznie, swieca sie 8-)
Nie wiem jak wam sie jezdzi Swoimi 80tkami, ale ta jest po prostu przyklejona do jezdzni... Sprawdzalem wiele razy, wchodzac w zakrety ponad 100km/h, zakrety tez nie byly małe... Dawała rade:)
Potrzebuje tylko kupic tylna blende na klape (lewa strona), bo mam uszkodzona(cofałem i slupek stał :evil: ). moze ktos ma ??:D
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Z racji tej, ze sie zarejestrowałem na waszym forum,
Raczej na naszym :mrgreen: Auidna spoko <ok>
[ Dodano: 2008-04-02, 17:15 ]
A widziałeś jakąs B4 i B3 z rdzą ? Bo ja nieAutko nie posiada zadnej rdzy...
[ Dodano: 2008-04-02, 17:16 ]
A dlaczego sie nie dziwie <ok>Cudak pisze:Nie wiem jak wam sie jezdzi Swoimi 80tkami, ale ta jest po prostu przyklejona do jezdzni... Sprawdzalem wiele razy, wchodzac w zakrety ponad 100km/h, zakrety tez nie byly małe... Dawała rade:)
Jezeli chodzi o kolor to ładna jest biała, naprawde. Jeszcze w tym egzemplarzu jakim jezdze )
Podoba mi sie jeszcze zielona butelkowa oraz czerwona. Srebrna taka nijaka (
Wydechy na samym poczatku zrobiłem )
Jesli chodzi o koncowki to sa to dwie zagiete do dołu, ale kawałek przed tłumikiem(ta puszka) schodza sie w jeden. Ale fabryczne !! <urodziny>
Zadbana zadbana, bo wstyd było by jezdzic takim "kapciem" :cry:
Foto wnetrza postaram sie, ale nie wczesniej jak w weekend, bo nie mam czasu za duzo w tygodniu, a co weeekend Audi przechodzi Gruntowne sprzatanie, woskowanie etc.
Takie juz byly jak Audi zostało kupione, nie wiem co to za debil z tyłu zamiast od wewnetrznej strony nabic odwazniki wywarzajace, to On nabił na zewnatrz. Ale z przodu byly na lato teraz zakladane oponki nowe i Wulkanizator pomyslal i nie ma tego problemu
Audi ocynk miało Na masce ma odprysk jeden lakieru od kamienia, ale nie gnije, przez Zime tak przejezdziło...
Mam rozumiec, ze wszystkie Audi 80tki beczki sie tak trzymaja ?? drogi !!
Co do tego zlotu w tym zamczysku ;p to nie wiem naprawde... NIc nie chce obiecywac, ale watpie ze pojade... Cienko u mnie z $$
Dziekuje za solidne oceny ) <mikolaj>
Podoba mi sie jeszcze zielona butelkowa oraz czerwona. Srebrna taka nijaka (
Wydechy na samym poczatku zrobiłem )
Jesli chodzi o koncowki to sa to dwie zagiete do dołu, ale kawałek przed tłumikiem(ta puszka) schodza sie w jeden. Ale fabryczne !! <urodziny>
Zadbana zadbana, bo wstyd było by jezdzic takim "kapciem" :cry:
Foto wnetrza postaram sie, ale nie wczesniej jak w weekend, bo nie mam czasu za duzo w tygodniu, a co weeekend Audi przechodzi Gruntowne sprzatanie, woskowanie etc.
Takie juz byly jak Audi zostało kupione, nie wiem co to za debil z tyłu zamiast od wewnetrznej strony nabic odwazniki wywarzajace, to On nabił na zewnatrz. Ale z przodu byly na lato teraz zakladane oponki nowe i Wulkanizator pomyslal i nie ma tego problemu
Audi ocynk miało Na masce ma odprysk jeden lakieru od kamienia, ale nie gnije, przez Zime tak przejezdziło...
Mam rozumiec, ze wszystkie Audi 80tki beczki sie tak trzymaja ?? drogi !!
Co do tego zlotu w tym zamczysku ;p to nie wiem naprawde... NIc nie chce obiecywac, ale watpie ze pojade... Cienko u mnie z $$
Dziekuje za solidne oceny ) <mikolaj>
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub