Kolejna miłość - B4 1.9 TD
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Oj kochani.. Fele nie są zbytnio efektowne, ale powiem wam, że na białej jeszcze wyglądają jednak na moją czerwoną niunię ich nie założe bo to poprostu masakra
Jak wszystko dobrze pójdzie to w połowie kwietnia zjadą z anglii feluny do czerwonej :mrgreen: najprawdopodobniej oryginalne 10-cio ramienne
Z uwagi, iż temat białej niuni został odświeżony wklejam kilka fotek, gdyż niestety strona, którą podalam na początku potrafi bardzo często i długo nie działać
Taka mała sesja wczesno-jesienna
p.s. czerwoniutka się załapała jeszcze ze starym grilem..
Jak wszystko dobrze pójdzie to w połowie kwietnia zjadą z anglii feluny do czerwonej :mrgreen: najprawdopodobniej oryginalne 10-cio ramienne
Z uwagi, iż temat białej niuni został odświeżony wklejam kilka fotek, gdyż niestety strona, którą podalam na początku potrafi bardzo często i długo nie działać
Taka mała sesja wczesno-jesienna
p.s. czerwoniutka się załapała jeszcze ze starym grilem..
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
grinch oooo to odgrzebaleś temat hahahahaha :mrgreen:
już mnie za dużo na tym forum hahhahahahahahahah :mrgreen:
moze i ma potencjał, ale autko jest rodziców, ja mam swoją ośkę i quattrówkę więc do grzechoteńki juz się nie wtrącam - no może tylko gdy tato potrzebuje jakiś rad lub cześci :mrgreen:grinch pisze:... Fajne Autko z Dużym potencjałem którego można łatwo uwolnić
... Hehe odgrzebałem a co tam :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:grinch oooo to odgrzebaleś temat hahahahaha :mrgreen:
moze i ma potencjał, ale autko jest rodziców, ja mam swoją ośkę i quattrówkę więc do grzechoteńki juz się nie wtrącam - no może tylko gdy tato potrzebuje jakiś rad lub cześci :mrgreen:grinch pisze:... Fajne Autko z Dużym potencjałem którego można łatwo uwolnić
Nie sądziłęm że dziewczyna może być taką wielką fanką samochodów 8-)
Znam fanki samochodów ale te inne bla....... mniejsza z tym :mrgreen: