B4 80 Cabrio by Cino
Gleniu przyjacielu, wyjezdzam dopiero 22 wiec zajade na 23 do zamoscia
......katastrofa wiem....no ale odleglosc i obowiazki nie pozwalaja wczesniej....
CINEK hmmm....powiem tak cena ta sama miejsce robienia dachu to samo, efekt rewelacyjny!!!! wiec nie zastanawiaj sie i dzwon do Sławka i ugaduj termin !!!! jak mocno ci sie spieszy to nawet w 24H moga zrobic, maja Sonnen Land -material oryginalny co jest na cabrio przez audi wypuszczane <ok>
Jak chcesz wiecej info zapraszam na GG, pozdrawiam
......katastrofa wiem....no ale odleglosc i obowiazki nie pozwalaja wczesniej....
CINEK hmmm....powiem tak cena ta sama miejsce robienia dachu to samo, efekt rewelacyjny!!!! wiec nie zastanawiaj sie i dzwon do Sławka i ugaduj termin !!!! jak mocno ci sie spieszy to nawet w 24H moga zrobic, maja Sonnen Land -material oryginalny co jest na cabrio przez audi wypuszczane <ok>
Jak chcesz wiecej info zapraszam na GG, pozdrawiam
Dzieki za dobre slowa <ok>
Jezeli chodzi o oponki to nie wiem gdzie ten filmik znalazles ale staralem sie go wywalic hehehe :roll:
A co do modow to udalo mi sie dorwac takie cudenko a w zasadzie cudenka:
..........no i kolejny rarytasik wiem ze ktos go zaniedbal mocno ale ja juz go doprowadze do stanu uzywalnosci 8-)
ps.....to jeszcze nie koniec
Jezeli chodzi o oponki to nie wiem gdzie ten filmik znalazles ale staralem sie go wywalic hehehe :roll:
A co do modow to udalo mi sie dorwac takie cudenko a w zasadzie cudenka:
..........no i kolejny rarytasik wiem ze ktos go zaniedbal mocno ale ja juz go doprowadze do stanu uzywalnosci 8-)
ps.....to jeszcze nie koniec
swietnie ta audiczka wyglada pierwszy raz tu jestem u ciebie i widze ze powoli cos tam robisz . widze foto glosnika . powiedz mi czy montujesz je w tunel na narty ?? jesli tak to jaki masz patent na to, robisz jakies przejscie dystans ??
[ Dodano: 2008-03-30, 13:22 ]
i mam pytanie ile ci pali ten silnik jak jedzisz w trasie jak w miescie i jak deptasz dobrze
[ Dodano: 2008-03-30, 13:22 ]
i mam pytanie ile ci pali ten silnik jak jedzisz w trasie jak w miescie i jak deptasz dobrze
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
largoxxv to tak jak rozmawialismy, trasa w zaleznosci od predkosci 120-12l, 140-14l, 220-22litry itd, miasto wrocław od 18 w gore w mniejszym miescie 10 krotnie jak moj Zamosc to 14 ....a co do deptania to narazie nie mam gdzie nia deptac moze do lipska na targi pojade to sobie na autobanie podepcze :lol:
Patent z glosnieczkiem jak pod koniec kwietnia zrobie to cos tam podesle.
DUO Dzieki za dobre slowa przyjacielu, twoje zegary tez niczego sobie <ok>
i chyba rzeczywiscie wczesniej sie odemnie za nie zabrales pozdrawiam
Patent z glosnieczkiem jak pod koniec kwietnia zrobie to cos tam podesle.
DUO Dzieki za dobre slowa przyjacielu, twoje zegary tez niczego sobie <ok>
i chyba rzeczywiscie wczesniej sie odemnie za nie zabrales pozdrawiam