..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Jak ty się już rozpędzisz to ciężko Cię zatrzymać... Problem w tym, że inni chcą Cię dogonić za wszelką cenę ale jakoś nie mogą
Nie widzę na tym forum ładniejszej audiczki. Wiele pracy, serca i pieniędzy w nią włożyłeś. Mam nadzieję ją zobaczyć na majówce
PS. Może przed wcześnie to mówię ale: THE AUDI 80 OF THE YEAR 2008 IS... DUO's CAR
Nie widzę na tym forum ładniejszej audiczki. Wiele pracy, serca i pieniędzy w nią włożyłeś. Mam nadzieję ją zobaczyć na majówce
PS. Może przed wcześnie to mówię ale: THE AUDI 80 OF THE YEAR 2008 IS... DUO's CAR
oczywiście, że są przeciez avant to lampy od B3 a B3 też miało us/jap :!:rajdowiec86 pisze:No pieknie wygląda <ok> .Aż mi się chce płakać <placze> że nie ma takiego zestawu do Avanta. :cry:
bastek wariacie dzięki, hehe[/b]
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2008, 21:23 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
... już wyjaśnione na gg hehe ... dla ogółu powiem w skrócie, że wszystko z niunią w porządku tylko fotki tak wyszły jakoś dziwnie .. kolor auta mam ciemny bardzo granat z drobinkami zielonego ziarna ...FranoF1 pisze:wszystko cacy...ale jedno mnie ciekawi... poniżej foto
z pewnością nie bite? z tego co wiem to zielonego koloru nadwozia nie masz
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2008, 21:26 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
przeciez zyjemy w panstwie bezprawia to i dowod sie wykupi...DRED pisze:dla mnie to rezanie jest bez sensu
tamte też były czerwone , a te świecą na czerwono co jest niezgodne z naszym prawem i pały bez problemu moga Ci zabrać dowód
ale Twoja piaskownica Twoje zabawki
mnie sie podoba jak juz robic to do konca - tylko gdzie zderzak ja sie pytam !!!
ps. jak na gg pytalem, w tych kierunkach us jaki jest wklad na otoczeniu zarowki bo w euro wersji jest zielony, moze stad roznica koloru ?