B4 Avant by m4ilo
B4 Avant by m4ilo
Chciałem wam przedstawić moją ukochaną <ok>
W sumie to nie do końca moją bo rodziców ale ciiii Posiadam ją od około 3 lat ale dopiero od kilku miesięcy jestem na forum i postanowiłem ją przedstawić
Jest to Audi b4 Avant z 93r
Silnik to 2.3 benzyna o oznaczeniu NG aktualnie przerobiony na gaz, niestety.
Sprowadzony był z Niemiec jestem jestem pierwszym właścicielem w Polsce
Wyposażenie podstawowe to:
• klimatyzacja manualna
• podgrzewane fotele
• elektryczne szyby przód
• elektryczne i podgrzewane lusterka
• poduszka powietrzna pasażera i kierowcy
• światełka przeciwmgielne przód
• zestaw 6 głośników fabrycznych
• seryjne radio
Dorobione:
W sumie to nie wiele bo wiele nie trzeba jedynie zmieniony mieszek drążka skrzyni biegów i zamontowana tuba + wzmacniacz w bagażniku i zmienione radyjko z seryjnego na JVC.
Klamka tylnej klapy (niestety oryginał się zepsuł) od Audi A6
Plany:
Blenda od 90, spolerowanie wydechu (trochę się zabrudził :roll:), regeneracja felg i może poprawa oświetlenia wnętrza
To na razie wszystko <ok> czekam na komentarze
Krytyka również mile widziana
Pozdrawiam m4ilo 8-)
W sumie to nie do końca moją bo rodziców ale ciiii Posiadam ją od około 3 lat ale dopiero od kilku miesięcy jestem na forum i postanowiłem ją przedstawić
Jest to Audi b4 Avant z 93r
Silnik to 2.3 benzyna o oznaczeniu NG aktualnie przerobiony na gaz, niestety.
Sprowadzony był z Niemiec jestem jestem pierwszym właścicielem w Polsce
Wyposażenie podstawowe to:
• klimatyzacja manualna
• podgrzewane fotele
• elektryczne szyby przód
• elektryczne i podgrzewane lusterka
• poduszka powietrzna pasażera i kierowcy
• światełka przeciwmgielne przód
• zestaw 6 głośników fabrycznych
• seryjne radio
Dorobione:
W sumie to nie wiele bo wiele nie trzeba jedynie zmieniony mieszek drążka skrzyni biegów i zamontowana tuba + wzmacniacz w bagażniku i zmienione radyjko z seryjnego na JVC.
Klamka tylnej klapy (niestety oryginał się zepsuł) od Audi A6
Plany:
Blenda od 90, spolerowanie wydechu (trochę się zabrudził :roll:), regeneracja felg i może poprawa oświetlenia wnętrza
To na razie wszystko <ok> czekam na komentarze
Krytyka również mile widziana
Pozdrawiam m4ilo 8-)
Fajna :mrgreen: podobna do mojej w sensie brak relingow i silnikNG jak Ci sie sprawuje na gazie chodzi mi glownie jak kreci obrotek powyrzej 4tys co do relingow to nie wiem czy te avanty 2.3 wszystkie nie mialy zakladane rel. czy to przypadek :roll: ogolnie bardziej mi sie podoba bez a do tego tylni ori daszek i jest ok. :lol:
W sumie na gazie trochę koni zdechło ale tragicznie nie jest Powyżej 3,5tys ten silnik dopiero zaczyna żyć do 5tys przyśpiesza bezproblemowo a potem to zależy od tego czy gaz dobrej jakości był zatankowany :-> ale niestety ma takie kręcenie swoje odbicie w spalaniu, a potrafi nawet do 18l/100km gazu spalić przy mocniejszej jeździe :oops:
Co do relingów to nie ubolewam że ich nie ma <ok> moim zdaniem autko dzięki temu ma charakter i wygląd
Co do relingów to nie ubolewam że ich nie ma <ok> moim zdaniem autko dzięki temu ma charakter i wygląd
zadbane trzeba to przyznać, tak samo piękna, tyle że jak dla mnie to wszystkie 80 są piękne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2008, 21:52 przez krisPrG, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80