<ok> d o k ł a d n i e heeheeking86 pisze:no , no jestem ciekawy jak to wszystko w komplecie bedzie wygladalo, tylko troszkę brak jakichkolwiek fotek z prac
Cabrio niunia!!!
Witam!!
Niestety z przykroscia stwierdzam ze nowe zdjecia beda juz niedlugo na chwile obecna zamiescilem na mojej stronce zdjecia hardtopika,dla uciechy wszyskich i mojej jest oryginalny,Wiesmann
http://picasaweb.google.pl/Bezet84/Audi
hmm mysle ze bedzie w kolorze nadwozia tylko z jakims deliktnym elementem airbrush-u.
Na chwile obecna auto jest przygotowywane juz pod lakier,niestety brak zdjec spowodowany jest tym iz moja praca wymaga czestych wyjazdow co wiaze sie z brakiem czasu.
Informujej iz nadal mam do sprzedania przednie oraz tylne swiatla wraz z blenda,grill, oraz lusterka orig. wiecej inf mail lub tel 502-79-00-84
Niestety z przykroscia stwierdzam ze nowe zdjecia beda juz niedlugo na chwile obecna zamiescilem na mojej stronce zdjecia hardtopika,dla uciechy wszyskich i mojej jest oryginalny,Wiesmann
http://picasaweb.google.pl/Bezet84/Audi
hmm mysle ze bedzie w kolorze nadwozia tylko z jakims deliktnym elementem airbrush-u.
Na chwile obecna auto jest przygotowywane juz pod lakier,niestety brak zdjec spowodowany jest tym iz moja praca wymaga czestych wyjazdow co wiaze sie z brakiem czasu.
Informujej iz nadal mam do sprzedania przednie oraz tylne swiatla wraz z blenda,grill, oraz lusterka orig. wiecej inf mail lub tel 502-79-00-84
Ja rowniez jestem ciekaw, kolego jestem z wroclawia, moze umowilibysmy sie jakos, na male pogaduchy o projeckcie i oblukanie megarezania - jestem bardzo ciekaw jak to wyglada wszystko no i nie ukrywam masz cos co i ja mam i ale ty zalozyles to wczesniej i chcialbym na zywo zobaczyc 8-) bo ja sie waham
odważny projekt, gratuluje odwagi <ok> . prezentuje się ładnie ale nie mogę się doczekać kiedy zobaczę efekt końcowy :mrgreen: a szpachel to jeszcze nie jest z nim tak źle, widocznie większość forumowiczów nie widziało auta w szpachli, a ja wiem coś na ten temat, z lakierką aut mam doczynienia praktycznie codziennie.
w końcu coś bardziej orginalnego na tym forum. jeszcze raz gratuluje i czekam z niecierpliwością na nowe fotki
w końcu coś bardziej orginalnego na tym forum. jeszcze raz gratuluje i czekam z niecierpliwością na nowe fotki
Witam wszystkich,niestety prace nad projektem nadal rozciagaja sie w czasie z powodu braku czasu i duzej ilosci bierzacych zlecen,autko stoi smutne przykryte folja,to sa jedyne fotki jakie moge zamiescic na chwile obecna:(
Nadal posiadam czesci do sprzedania tj: przednie oswietlenie cabrio(lampy zespolone,kierunki,halogeny), tylne oswietlenie,grill,lusterka,oraz felgi AZEV 5x112 na ladnym rancie delikatnie polerowynym. wszystko na stronce:
http://picasaweb.google.pl/Bezet84
[ Dodano: 2008-04-30, 20:49 ]
Mam kolejne zmartwienie bo kupilem dach elektyczno hydrauliczny i bede potrzebowal jakies schemaciki i moze jakies rady jak sie do tego zabrac?? czy ktos juz to robil??
Nadal posiadam czesci do sprzedania tj: przednie oswietlenie cabrio(lampy zespolone,kierunki,halogeny), tylne oswietlenie,grill,lusterka,oraz felgi AZEV 5x112 na ladnym rancie delikatnie polerowynym. wszystko na stronce:
http://picasaweb.google.pl/Bezet84
[ Dodano: 2008-04-30, 20:49 ]
Mam kolejne zmartwienie bo kupilem dach elektyczno hydrauliczny i bede potrzebowal jakies schemaciki i moze jakies rady jak sie do tego zabrac?? czy ktos juz to robil??
No pracy i pieniedzy to wszadziłes ale sory (to tylko moja opinia) mi to zupełnienie podchodzi... Jeśli chciałbym nowy przód to kupiłbym nowy model... Autko typu A80 Cabrio mimo że jeszcze nie jest zupełnym starociem ale dla wielu jego posiadaczy i nie tylko jest legnda i klasykiem. Jest poprostu piękne. Na lata 92-00 nie było ładniejszego w tym przedziale cenowym... Wg poprostu go zepułes;-( i zajechało wsią...)
Jak każdy masz swój gust i wizje dlatego nie zniechecam - pracuj dalej i obyś osiągnął zamierzony cel...
Jak każdy masz swój gust i wizje dlatego nie zniechecam - pracuj dalej i obyś osiągnął zamierzony cel...