B4 80 Cabrio by Cino
No to czas sie pochwalic, narazie przymiarka na sucho bo jeszcze oponki nie dojechaly a juz nie moglem wytrzymac i musialem sprawdzic jak beda lezec 8-)
Jak sie domyślacie to KESKIN T1
szerokosc 17 x 8,5 i 17 x 10
troche to wystaje, nie wiem jak to bedzie jak zaloze opony czy nie bedzie trzeba poszerzac, co o tym myślicie ????????
Jak sie domyślacie to KESKIN T1
szerokosc 17 x 8,5 i 17 x 10
troche to wystaje, nie wiem jak to bedzie jak zaloze opony czy nie bedzie trzeba poszerzac, co o tym myślicie ????????
A to obiecane fotki:
oponki tyl 245/40/17
przod 215/45/17
...no i uczucia mieszane.... jednak jakos baloniasto i przyznam sie wam ze tyl tak mocno usiadl ze moglem tylko zmiescic na plasko klucz od stacyjki pomiedzy opona a nadkolem, ocieralo mocno - nie dalo sie jezdzic - wiec koncowy efekt - katastrofa.
co moglem zrobic.....pojechalem na gielde i walka i wielkie targowanie sie.....efekt, nowe oponki : tyl 235/40/17 ( a mozna bylo dac 235/35/17)
przod 205/40/17, kolejny raz juz nie bede zmienial opon, a oto efekt:
Szkoda ze nie widzieliscie jak to kolesie naciagali we trzech ledwo dalismy rade 10 calom Blue_Light_Colorz_PDT_11
Juz nie ociera na przyspieszaniu i toczeniu sie, na dolach potrafi dobic, ale juz mam plana wiec szykuja sie kolejne mody zawieszenia...
a tutaj foto pod "milenium"
...jutro bedzie sporo fotek mam nadzieje bo cos sie chlopaki organizuja
foteczki z mini modow i obgadywanie kolejnego planu modow
...no i jak ten zdezio od cabrio zielonego ???? cos czuje ze zaczne go szukac, bo robi niezla robote a ten od S2 sie opchnie, tylko te haluksy-cena.... zobaczymy jak to bedzie....
...czekam na wasze refleksje pozdrawiam
oponki tyl 245/40/17
przod 215/45/17
...no i uczucia mieszane.... jednak jakos baloniasto i przyznam sie wam ze tyl tak mocno usiadl ze moglem tylko zmiescic na plasko klucz od stacyjki pomiedzy opona a nadkolem, ocieralo mocno - nie dalo sie jezdzic - wiec koncowy efekt - katastrofa.
co moglem zrobic.....pojechalem na gielde i walka i wielkie targowanie sie.....efekt, nowe oponki : tyl 235/40/17 ( a mozna bylo dac 235/35/17)
przod 205/40/17, kolejny raz juz nie bede zmienial opon, a oto efekt:
Szkoda ze nie widzieliscie jak to kolesie naciagali we trzech ledwo dalismy rade 10 calom Blue_Light_Colorz_PDT_11
Juz nie ociera na przyspieszaniu i toczeniu sie, na dolach potrafi dobic, ale juz mam plana wiec szykuja sie kolejne mody zawieszenia...
a tutaj foto pod "milenium"
...jutro bedzie sporo fotek mam nadzieje bo cos sie chlopaki organizuja
foteczki z mini modow i obgadywanie kolejnego planu modow
...no i jak ten zdezio od cabrio zielonego ???? cos czuje ze zaczne go szukac, bo robi niezla robote a ten od S2 sie opchnie, tylko te haluksy-cena.... zobaczymy jak to bedzie....
...czekam na wasze refleksje pozdrawiam
- rajdowiec86
- Forum Audi 80